Mainos
Spider-Man 2:n luova johtaja Bryan Intihar on vahvistanut, että Insomniacin Spider-Man-pelit sijoittuvat samaan universumiin kuin tuleva Wolverine-peli.

Kun juontaja Greg Miller kysyi Kinda Funny Games -ohjelmassa, ovatko tuleva Wolverine-peli ja nykyiset Spider-Man-pelit samassa Marvel-universumin versiossa, Intihar sanoi:

– Ne ovat kaikki 1048.

Mainos

1048 viittaa Marvel-universumin versioon, jonka ne jakavat.

Kun Intiharilta sitten kysyttiin, miksi Wolverine ei esiintynyt pelissä cameona tai viittauksena, hän sanoi:

– Luulen, että halusimme antaa tiimin kypsyä, ja kuka tietää, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta juuri nyt annamme heidän tehdä asiansa.

Wolverine-peli julkistettiin PlayStation Showcase -tapahtumassa syyskuussa 2021, kuten myös Insomniacin Spider-Man 2, jolloin se väitti nimikkeen olevan hyvin varhaisessa kehitysvaiheessa.

Peli tulee olemaan itsenäinen nimike, jonka ohjaajina toimivat Brian Horton ja Cameron Christian, jotka olivat Spider-Man: Miles Moralesin luovia johtajia.

Wolverine-pelin julkistamisen yhteydessä Insomniacin franchise-strategiasta ja studiosuhteista vastaava johtaja Ryan Schneider sanoi:

– Spider-Man-peliemme tapaan tavoitteemme on paitsi kunnioittaa hahmon DNA:ta, joka tekee siitä niin suositun, myös etsiä mahdollisuuksia saada se tuntumaan tuoreelta ja todella heijastamaan Insomniacin henkeä. Vaikka Marvel’s Wolverine on vasta hyvin varhaisessa kehitysvaiheessa, tiimi on jo nyt luomassa jotain todella erikoista sen tunteikkaan kerronnan ja huippuluokan pelattavuuden perusteella.

Mainos