Tuleva Transformers One kertoo Optimus Primen tarinan

Mainos
Paramount ja Hasbron tuleva tietokoneanimoitu elokuva, Transformers One, kertoo Autobottien johtajan Optimus Primen alkuperätarinan.

Elokuvassa Marvel-tähti Chris Hemsworth ääninäyttelee nuorta Optimusta, Orion Paxia, ja Brian Tyree Henry hänen ystävästään D-16:sta, josta tulee Megatron. Tarina sijoittuu Cybertron-planeetalle ja tapahtumat ennen suurta sotaa Autobottien ja Decepticonien välillä.

Ohjaaja Josh Cooley kertoo, että elokuva pysyy uskollisena Transformers-saagan ydintarinalle, mutta tuo näytölle uuden näkökulman hahmojen alkuperästä.

Mainos

Elokuvan keskiössä on Orionin ja D-16:n välinen suhde, jotka ovat kuin veljeksiä ja johtavat lopulta vastakkaisia ryhmittymiä.

Leffan muissa äänirooleissa ovat Scarlett Johansson Ariel/Elita-1:nä, Keegan-Michael Key B-127/Bumblebeenä, Jon Hamm Sentinel Primenä ja Laurence Fishburne Alpha Trionina. Elokuvan trailerissa nähdään, kuinka nuoret robotit saavat kyvyn muuntautua.

Orion Paxin matka kohti Autobottien johtajuutta ja Optimus Primen titteliä on keskeinen osa tarinaa. Cooley korostaa, että Orionin hahmossa on syvyyttä ja kehityskaarta, joka ei ole pelkästään sankaritarina vaan myös sisäisen kasvun kuvaus.

Transformers One saa ensi-iltansa syyskuussa.

Mainos