Mainos
Radio Silence -elokuvakollektiivi on hiljattain kertonut, mitä fanit voivat odottaa uudelta Escape From New York -elokuvaltaan, joka on uudelleenkäynnistys John Carpenterin klassikosta.

Entertainment Weeklylle hiljattain antamassaan haastattelussa kolmikolta kysyttiin, mitä fanit voivat odottaa elokuvalta. Tyler Gillettin mukaan kolmikko on innoissaan työstämisestä, vaikka sen kehitys ei olekaan vielä kovin pitkällä.

– Olemme hyvin innoissamme siitä, että saamme työskennellä 20th Centuryn kanssa sen parissa, Gillett sanoi.

Mainos

– Kehitämme omaa näkemystämme, ja toivottavasti se menee käsikirjoitukseen joskus uutena vuotena, ja alamme todella luoda pohjatyötä sille. Mutta hyvin alkuvaiheessa, mies jatkoi.

Gillett kertoi vielä, että elokuva ei ole remake ja vertasi sitä heidän työhönsä viidennen Scream-elokuvan parissa sanoen, että se olisi enemmänkin ”nyökkäys ja jatko” franchiselle kuin mitään muuta.

– Se on yksi niistä ominaisuuksista, joita ei voi [uudelleen tehdä], se on meille tavallaan koskematon, ja se elää omassa stratosfäärissään sen suhteen, kuinka tärkeä se on meille ja kuinka paljon rakastamme sitä.

Alkuperäinen John Carpenterin klassikko vuodelta 1981 sijoittui tuolloin kauas tulevaisuuteen, vuoteen 1997, jossa Manhattan oli muutettu saaren kokoiseksi huipputurvavankilaksi. Kun Yhdysvaltain presidentti syöksyy rappeutuvaan kaupunkiin, lainsuojaton (jota näytteli Kurt Russell) pakotetaan matkustamaan sinne pelastamaan hänet.

Carpenter kirjoitti käsikirjoituksen alun perin 1970-luvun puolivälissä, tarkoituksenaan kritisoida Watergate-skandaalia. Tuotantoyhtiö siirsi kuitenkin elokuvan tekoa myöhemmäksi.

Suuren suosionsa ansiosta ja raunioituneen tapahtumapaikkansa takia Pako New Yorkista vaikutti merkittävästi post-apocalypse-elokuvalajityyppiin, vaikka sitä itseään ei voi kutsua postapokalyptiseksi elokuvaksi.

Mainos