Mainos
Insomniacin Wolverine-peli tähtää tiettävästi aikuisluokitukseen, ja se voisi ilmestyä jo ensi vuonna.

Näin kertoo Giant Bombin toimittaja Jeff Grubb, joka kertoi torstaina suorassa lähetyksessä vuodettuja yksityiskohtia kehitteillä olevasta projektista.

– Hard R on se, mitä he tavoittelevat… se on yksi konsepteista, joita olen kuullut, Grubb paljasti.

Mainos

Myöhemmin hän lisäsi:

– He myös välttävät, ettei pelissä ole mitään, mikä muistuttaisi Foxin elokuvia – he haluavat sen seisovan omillaan. Yritin kalastella pelin tapahtumapaikkaa ja olen kuullut, että se alkaa ennen kuin Wolverine liittyy X-Meniin.

– Ehkä yllättävintä minulle on se, että olen kuullut kaksi eri päivämäärää… Olen kuullut, että jo syksyllä 2024, mikä olisi hurjaa. Insomniac julkaisee Spider-Man 2:n tänä syksynä… Olen myös kuullut, että he puhuvat edelleen vahvasti vuodesta 2025, joten ei pidä yllättyä, jos niin käy. Mutta jos joku pystyy julkaisemaan kaksi merkittävää, triple-A, peliä peräkkäisinä vuosina, se on Insomniac, toimittaja summaa.

Wolverine-peli julkistettiin PlayStation Showcase -tapahtumassa syyskuussa 2021, samoin kuin Insomniacin Spider-Man 2, jolloin se väitti nimikkeen olevan hyvin varhaisessa kehitysvaiheessa.

Pelistä tulee itsenäinen nimike, jonka ohjaajina toimivat Brian Horton ja Cameron Christian, jotka olivat Spider-Man: Miles Moralesin luovia johtajia.

Mainos