Tulevan Alien-elokuvan ensi-iltapäivä paljastui uuden trailerin ja julisteen myötä

Mainos
Tuottaja Ridley Scottin ja ohjaaja-käsikirjoittaja Fede Alvarezin elokuva, 20th Century Studiosin Alien: Romulus, sai teaser-trailerin ja julisteen.

Elokuva saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 14. elokuuta 2024.

Alien: Romulus -leffan virallinen juonikuvaus ei paljastele liikoja:

Mainos

”Kolutessaan hylätyn avaruusaseman kolkkoja sopukoita ryhmä nuoria avaruusmatkaajia joutuu kohtaamaan koko universumin kammottavimman elämänmuodon.”

Elokuvan pääosissa nähdään Cailee Spaeny (Priscilla), David Jonsson (Agatha Christie: Neiti Pinkertonin salaisuus -tv-sarja), Archie Renaux (Varjo ja riipus), Isabela Merced (The Last of Us), Spike Fearn (Aftersun – päivämme auringossa) ja Aileen Wu.

Ohjauksesta vastaa Fede Alvarez (Evil Dead, Don’t Breathe), jonka yhdessä työtoverinsa Rodo Sayaguesin (Don’t Breathe 2) kanssa laatima käsikirjoitus perustuu Dan O’Bannonin ja Ronald Shusettin luomiin hahmoihin.

Alien: Romulus -elokuvan ovat tuottaneet Ridley Scott (Napoleon), joka ohjasi alkuperäisen elokuvan Alien – kahdeksas matkustaja ja on ohjannut ja tuottanut elokuvasarjan osat Prometheus ja Alien: Covenant, sekä Michael Pruss (Boston Strangler) ja Walter Hill (Alien – kahdeksas matkustaja).

Mainos