Tulevassa pelissä voit aikamatkustaa keskiaikaan ja räiskiä ritareja moderneilla aseilla

Mainos
Oletko koskaan miettinyt, mitä tapahtuisi, jos voisit matkustaa takaisin keskiajalle ja käyttää nykyaikaisia aseita ja ajoneuvoja? Kingmakers on uusi toiminta-strategia-sandbox-peli, joka on tulossa Steam Early Accessiin vuonna 2024.

Kingmakers on Redemption Road Gamesin kehittämä ja tinyBuildin julkaisema peli, jossa pelaaja on tulevaisuuden viimeinen toivo. Hän matkustaa 500 vuotta taaksepäin, keskiajan Englantiin, muuttamaan verisen sodan kulkua ja ehkäisemään maailmanloppua. Pelaaja voi rakentaa oman kuningaskuntansa, tarttua aseeseen ja johtaa tuhansien sotilaiden armeijaa valtavissa, reaaliaikaisesti simuloituvissa taisteluissa – yksin tai yhteistyössä jopa kolmen ystävän kanssa.

Pelin erikoisuus on se, että pelaaja voi käyttää hyväkseen modernia sotakalustoa, kuten rynnäkkökiväärejä, haulikoita, kranaatinheittimiä, panssaroituja maastoautoja, moottoripyöriä, helikoptereita ja ilmapommituksia. Näillä välineillä pelaaja voi aiheuttaa tuhoa ja kaaosta keskiaikaisilla taistelukentillä, joilla kohtaa tuhansia miekkaa ja kilpeä heiluttavia ritareita.

Mainos

Pelin kehittäjät lupaavat tarjota ennennäkemättömän tason hahmojen ja taistelun uskottavuutta, sillä jokainen sotilas taistelukentällä on ohjattu uuden sukupolven monisäikeisellä tekoälyllä, joka hallitsee heidän päätöksentekonsa, reittinsä ja uskollisuutensa. Lisäksi pelissä luvataan olevan ainutlaatuinen proseduraalinen animaatiojärjestelmä, joka tekee liikkeistä luonnollisia ja monipuolisia.

Kingmakers ei ole pelkkä räiskintäpeli, vaan siinä on myös strategiaelementtejä. Pelaaja voi vaihtaa taistelun aikana yläpuolelta nähtävään näkymään ja antaa käskyjä joukoilleen ja rakentaa linnoituksia. Jokainen neljästä pelaajasta voi komentaa omaa armeijaansa ja koordinoida hyökkäyksiä ja puolustuksia yhdessä. Pelaaja voi myös vaikuttaa historian kulkuun ja luoda uuden aikajanan omilla valinnoillaan.

Kingmakers on tulossa Steam Early Accessiin tänä vuonna, mutta sitä voi kokeilla jo aiemmin. Redemption Road aikoo järjestää pelitestauksia ja demoja ennen julkaisua, ja kehottaa kiinnostuneita seuraamaan peliä Steamissa pysyäkseen ajan tasalla.

Voit asettaa pelin toivelistallesi Steamissa tästä. Pelin luvataan saapuvan myös konsoleille myöhemmin, kunhan sen early access -vaihe on saatettu päätökseen Steamissa.

Mainos