Mainos
Redditiin on ilmestynyt video, jonka väitetään näyttävän Assassin’s Creed Codename: Jade -pelin pelikuvaa.

Ubisoft mainostaa muinaiseen Kiinaan sijoittuvaa mobiilipeliä ”AAA-roolipeliksi”.

Vuodetussa pelissä, jossa on huomattavasti parannettu grafiikka verrattuna muihin Assassin’s Creed -mobiilipeleihin, näytetään käyttävän näytön kosketusohjausta.

Mainos

On epäselvää, milloin peli on tarkoitus julkaista.

Pelin, jossa pelaajat voivat luoda oman hahmonsa, uskotaan olevan Tencentin kehittämä yhteistyössä Ubisoftin kanssa, mutta yhtiö ei ole halunnut kommentoida asiaa.

Codename: Jade on yksi monista Assassin’s Creed -peleistä, joita on suunniteltu sarjan tulevaisuuteen.

Aiemmin tänä vuonna Ubisoft vahvisti, että ensi vuoden Assassin’s Creed Miragen jälkeen seuraavat kaksi Assassin’s Creed -lippulaivapeliä, koodinimeltään Red ja Hexe, julkaistaan osana uutta Infinity-franchising-keskittymää, joka on viime vuonna julkistettu live-palvelualoite.

Red, jota tekee Odysseyn kehittäjä Ubisoft Quebec ja jolla on sama luova johtaja, on seuraava suuri, Valhallan kaltainen lippulaivapeli, joka sijoittuu feodaaliseen Japaniin. Se aloittaa sen, mitä Ubisoft kutsuu Assassin’s Creed -sarjan ”kolmanneksi kaudeksi”, mikä tarkoittaa, että kyseessä tuskin on vuoden 2024 peli.

Toinen ”lippulaiva”-nimike, joka on ilmoitettu roadmapissa, on koodinimeltään Hexe. Sitä tekee Ubisoft Montreal, ja Far Cry 2:n ja Watch Dogs: Legionin vetäjä Clint Hocking on sen luova johtaja.

Mainos