Tulevasta Far Cry 6 -pelistä julkaistiin kukkoisan katastrofinen traileri

Mainos
Ubisoftin julkaisema Far Cry 6 on yksi vuoden odotetuimpia pelejä. Sen avoimen maailman toiminnallisuus yhdistettynä taisteluun diktatuuria vastaan, tarjoaa hurjaan seikkailuun paremman tulevaisuuden puolesta.

Pelistä on julkaistu tapahtumapaikkoja, hahmoja ja pelin tapahtumaympäristöjä esittelevä mainosvideo, josta ei puutu myöskään huumoria. Videolla nähdään aluksi kukkotappelua, joka on osa itse peliäkin. Pian tilanne eskaloituu vihollisten tappamisen riemuksi, joka on myös yksi pelin ilosanomista.

Avoimen pelimaailman toimintapeli Far Cry 6 vie pelaajan trooppisessa saarivaltiossa käytävään sissisotaan. Pelaajan hahmona on vastarintataistelija Dani Rojas, jonka johdolla monet muutkin ovat valmiita tarttumaan toimintaan vapauden ja oikeudenmukaisuuden nimissä diktatuuria vastaan.

Mainos

Pelimaailma on monipuolinen ja tarjoaa koluttavaksi sekä reheviä viidakoita että pääkaupunki Esperanzan kaltaisia urbaaneja ympäristöjä. Pärjätäkseen ylivoimaista sotilasmahtia vastaan Danin täytyy sopeutua erilaisiin ympäristöihin sekä värvätä itselleen joukkoja.

Lisäksi pelaaja tarvitsee avukseen monipuolista asevalikoimaa, erilaisia kulkuneuvoja sekä pelisarjan tunnetuksi tekemiä eläinkumppaneita.

Pelin tarinavetoista kerrontaa on värvätty vahvistamaan joukko Hollywoodin palkittuja nimiä, joista tunnetuin on diktaattorijohtajana nähtävä karismaattinen Giancarlo Esposito (Breaking Bad, Better Call Saul, The Boys).

Far Cry 6 julkaistaan 7. lokakuuta 2021 sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5-, ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games Storen ja Ubisoft Storen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia- ja UPLAY+-pelipalveluihin.

Mainos