Tulevasta Terminator: Survivors -pelistä julkaistiin ensimmäiset maistiaiset

Mainos
NACONin julkaisema toimintapitoinen selviytymispeli tuo elokuvista tutut terminaattorit pelaajahahmon perään.

Ohjaajalegenda James Cameronin luomat Terminator– ja Terminator 2 – Tuomion päivä -elokuvat tekivät ihmisiksi naamioituneista terminaattoriroboteista ikonisia vihollisia. Vaikka kahden ensimmäisen elokuvan jälkeen elokuvasarja on jatkunut muiden ohjaajien toimesta, erityisesti Cameronin visio ja määrittämä tyyli on vaikuttanut kaikkeen Terminator-jatkumossa.

Cameronin viitoittamaa tyyliä edustaa myös Terminator: Survivors -toimintapeli, jossa toisiinsa yhdistyvät selviytymispelien lainalaisuudet ja vainoharhaisuus sekä vimmainen toiminta ja kiehtovat hiippailuosuudet.

Mainos

Tapahtuma-aikana tulevaisuus

Pelin tapahtumat sijoittuvat avoimeen maailmaan tuomion päivän jälkeisessä maailmassa, jossa sota on syttynyt ja ihmiskunta joutunut Skynet-tekoälyn metsästämäksi. Niinpä ihmiskunta on siirtynyt selviytymistilaan, sillä suorat kohtaamiset ihmisiä metsästävien terminaattorien kanssa johtavat mitä todennäköisimmin kuolemaan.

Ruokaa, varusteita, aseita ja ammuksia kuitenkin tarvitaan, joten pelkkä piileskely ei ole vaihtoehto. Myös pelaajan ohjaama hahmo joutuu liikekannalle, mutta varovaisuutta noudattaen. Koskaan ei voi tietää, mistä seuraava terminaattoriuhka ilmestyy.

Avoin maailma ja co-op

Avoin pelimaailma mahdollistaa kiehtovat tutkimusmatkat raunioihin ja hylättyihin rakennuksiin. Näistä löytyvillä tarvikkeilla ja varusteilla pelaaja voi kerätä resursseja tukikohtaan ja hiljalleen vahvistaa ihmisten jalansijaa koneiden tuhoamassa maailmassa.

Kun uhkista vääjäämättömin tulee kohdalle, on pelaajan valittava tuleeko edetä hiippailemalla vai kenties suoralla hyökkäyksellä.

Laajan peliympäristön ansiosta vaihtoehtoja löytyy ja eri taktiikat synnyttävät erilaisia lopputulemia tapahtumien kulun aikana.

Pelaajan ei kuitenkaan tarvitse kohdata vihollista yksin, sillä perinteisen yksinpelin lisäksi pelaaja voi kokea seikkailun enintään kolmen muun kumppanin kanssa. Tässä innostavassa yhteistyömuodossa pelaajat voivatkin laatia erilaisia taistelu- ja toimintataktiikoita vihollisen nujertamiseksi.

Pelin tekemistä esittelevän videon voi katsoa tämän sivun ylälaidasta.

Terminator: Survivors -toimintapeli tulee pelattavaksi early access -pelivaiheeseen pc-tietokoneille 24. lokakuuta 2024.

Peli julkaistaan PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille myöhemmin.

Mainos