Mainos
Electronic Artsin toimitusjohtaja Andrew Wilson on sanonut, että tulevia Battlefield-kokemuksia kehittää sarjan historian suurin tiimi.

Yhtiö ilmoitti viime kuussa, että Dead Spacen uusintaversio ja Star Wars: Squadrons -studio Motive liittyy laajempaan Battlefield-kehitystiimiin.

Motive työskentelee yhdessä muiden EA:n studioiden DICE, Criterion ja Ripple Effectin kanssa luodakseen ”Battlefield-universumin, joka kattaa yhdistetyt moninpelikokemukset ja yksinpelin”, kustantaja julisti.

Mainos

Yhtiön tiistaina pidetyssä neljännesvuosittaisessa tulosjulkistuksessa EA:n pomo Andrew Wilson kertoi, että hänellä oli hiljattain tilaisuus kokea osa heidän työnsä hedelmistä.

– Tämä on suurin Battlefield-tiimi pelisarjan historiassa. Muutama viikko sitten vierailin tiimien luona, enkä voisi olla enempää innoissani siitä, mitä he näyttivät ja mitä pystyimme pelaamaan. Olen juuri viettänyt paljon aikaa kollektiivisen Battlefield-tiimin kanssa pelaten sitä, mitä he ovat rakentamassa, ja siitä tulee jälleen kerran huikea live-palvelu.

EA vahvisti hiljattain, että maaliskuussa julkaistu Battlefield 2042 Season 7 – Turning Point on pelin viimeinen.

Mainos