Tuore Assassin’s Creed Mirage -traileri vahvistaa lokakuun julkaisupäivän

Mainos
Ubisoft on julkaissut uuden Assassin’s Creed Mirage -pelivideon ja vahvistanut julkaisupäiväksi 12. lokakuuta 2023.

Viime vuonna julkistettu Mirage sijoittuu 9. vuosisadan Bagdadiin ja sitä kuvaillaan kunnianosoitukseksi ensimmäiselle Assassin’s Creedille.

– Tässä gameplay-trailerissa jatkat Basimin, yhden pelisarjan historian monipuolisimman ja kekseliäimmän salamurhaajan, matkan seuraamista, kertoo apulaisjohtaja Maïté Hayet.

Mainos

Joitakin uusia ominaisuuksia, jotka voidaan nähdä gameplay-trailerissa, ovat Assassin’s Focus, jonka avulla Basim voi merkitä ja salamurhata useita kohteita peräkkäin. Saat myös klassisia assassiinityökaluja, kuten heittoveitsiä ja savupommeja.

– Meillä on myös upouusi parkour-ainesosa, Pole Vault. Voit nähdä Basimin ainutlaatuisen pelityylin toiminnassa ja jännittävän Assassin-leikkikentän, jonka Bagdadin kaupunki tarjoaa sankarillemme. Basim suosii yleensä hiljaisia liikkeitä ja huomaamatonta lähestymistapaa metsästäessään ja iskiessään kohteisiinsa, Hayet jatkoi.

Trailerin musiikki antaa taas esimakua Assassin’s Creed Miragen musiikillisesta sävystä. Brendan Angelides tuo lisää ainutlaatuista ja modernia kosketustaan – herkkää tasapainoa autenttisuuden ja rohkeuden välillä kunnioittaakseen 9. vuosisadan Bagdadia.

Mainos