Mainos
Grail Quest -pelifestarit viihdyttävät turkulaista pelikansaa jälleen syksyllä 2018.   Ajankohtana on tuttuun tapaan syyslomaviikonloppu 18.–20. lokakuuta, mutta tapahtuma muuttaa lähemmäs keskustaa, uudenkarheaan Kupittaan Palloiluhalliin.

Viime vuoden tapaan festarit ovat täynnä nähtävää ja koettavaa korkean tason eSportsista laneihin, myös tällä kertaa on luvassa uutuuksia, kokeiluja ja isompi vapaapelialue!

Grail Quest -tapahtumassa vieraili 2017 vuonna lähes 2000 pelaajaa. Syyslomaviikolla festareita vietetään torstaista lauantaihin ja paikalle odotetaan laumoittain innokkaita pelifaneja.

Mainos

Tapahtuma järjestetään keskustan kupeessa Kupittaan Palloiluhallilla, johon on erittäin helppo tulla. Kupittaa on muodostumassa Turun pelialan keskukseksi ja vahvaa paikallisväriä tullaan näkemään tapahtumassa. Uusi halli tarjoaa modernit, helposti muokattavat puitteet monipuoliselle pelitapahtumalle.

– Vuosi 2017 oli hieno avaus GQ-tapahtumien sarjalle ja palaute oli ilahduttavan positiivista. Saimme monia kyselyjä uutuuspeleistä sekä toiveita ilmaisen pelaamisen mahdollisuuksista. Tätä haluamme myös itse tukea ja panostamme näihin Kupittaalla merkittävästi, kertoo Ville Nikola, yksi Grail Questin perustajista.

Tekken 7 –pelin SM-kilpailut ja muut turnaukset

Grail Quest tapahtumassa kisataan pelin virallisen Suomen mestarin tittelistä ja vähintään 1000 € palkintopotista. Paikallisilla live-karsinoilla laajennetusta turnauksesta vastaa viimevuoden tapaan Suomeen aktiivisin taistelupelitapahtumien järjestäjä TTP ry.

– Henkilökohtaisesti rakastan Tekkenissä sen avointa, mutta vaikeaa liikkumissysteemiä. Mestarillakin on aina jotain uutta opittavaa ja parannettavaa samalla kun he liukuvat vastustajan ulottuvilta pois ja rankaisevat jokaisesta virheestä. Tekken-yhteisö on parhaita missä olen ollut osallisena, joten toivon, että kaikki tarttuisivat haasteeseen ja tulevat kokeilemaan siipiään 2018 eSM-kisassa, Turun Taistelupelaajien puheenjohtaja Diep Thai toteaa.

Muita BYOC-turnauksia Grail Questeilla nähdään mm. Fortnitessa, Player Unknown’s Battlegroundsissa, Counter-Strike: GO:ssa sekä Overwatchissa. Grail Questeilla jaetaan palkintorahoja yhteensä vähintään 21 000 € edestä.

Mainos