Twisted Metal -tv-sarja sai uuden sensuroimattoman trailerin

Mainos
Peacock on julkaissut uuden trailerin tulevasta Twisted Metal -tv-sarjasta, joka on katsottavissa yllä.

Anthony Mackien (Captain America: Brave New World) tähdittämä sarja alkaa Yhdysvalloissa 27. heinäkuuta, ja sen jaksot kestävät 30 minuuttia.

Twisted Metal on omaperäinen versio PlayStationin ajoneuvotaistelusarjasta, jonka tuottajina toimivat Deadpool-elokuvien ja Zombielandin käsikirjoittajat Rhett Reese ja Paul Wernick. Michael Jonathan Smith, joka käsikirjoitti ja tuotti Cobra Kain, on myös sarjan käsikirjoittaja ja vastaava tuottaja.

Mainos

Peacockin virallisen synopsiksen mukaan sarjassa seurataan…

”motorisoitua outsideria, jolle tarjotaan mahdollisuus parempaan elämään, mutta vain jos hän onnistuu toimittamaan salaperäisen paketin läpi post-apokalyptisen autiomaan.

Kovan kirvestä heiluttavan autovarkaan avulla hän kohtaa raakalaismaisia maraudöörejä, jotka ajavat tuhoa aiheuttavia ajoneuvoja, ja muita avoimen tien vaaroja, mukaan lukien häiriintynyt klovni, joka ajaa aivan liian tuttua jäätelöautoa.”

Mackien lisäksi Twisted Metalin pääosissa nähdään Will Arnett (Arrested Development), Samoa Joe (AEW), Thomas Haden Church (Spider-Man 3), Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine) ja Neve Campbell (Scream).

Sarja on PlayStation Productionsin toinen tv-sarja tänä vuonna ilmestyneen The Last of Us -sovituksen jälkeen.

Sarja ilmestyy ennen suunniteltua Twisted Metal -videopelin rebootia.

Mainos