Tyrannosaurus-decepticon röyhii Transformers: Viimeinen ritari -elokuvan uudella trailerilla

Mainos

Paramount Pictures on julkaissut uuden trailerin Transformers: Viimeinen ritari -elokuvasta.

Trailerilla nähdään mm. tuhma dinorobotti ja järkyttävä kohtaus, jossa rakastettu puhevikainen Chevrolet Camaro revitään kappaleiksi.

Elokuvan tarina on seuraavanlainen:

Mainos

Transformers: Viimeinen ritari horjuttaa Transformers-elokuvasarjan perustuksia ja määrittelee sankaruuden uudelleen. Ihmiset ja Transformerit ovat sodassa keskenään eikä Optimus Primea enää ole. Avain tulevaisuuden pelastamiseen on hautautuneena menneisyyden salaisuuksiin, Transformerien kätkettyyn historiaan. Maailman pelastamiseksi tarvitaan yllättävä liitto: Cade Yeager (Mark Wahlberg), Bumblebee, englantilainen lordi (Anthony Hopkins) ja Oxford-professori (Laura Haddock).

Jokaisen elämässä tulee hetki, jolloin hänen on muutettava maailmaa. Transformers: Viimeinen ritari –elokuvassa ajojahdin kohteista tulee sankareita ja sankareista roistoja. Vain yksi maailma selviää: heidän tai meidän.

25. kesäkuuta ensi-iltansa saavaa leffaa tähdittävät Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Isabela Moner, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro, Laura Haddock, Anthony Hopkins, Santiago Cabrera, Liam Garrigan, Jerrod Carmichael ja Mitch Pileggi.

Mainos