Ubisoft juhlistaa Anno-pelisarjan 20-vuotista historiaa – jakaa ilmaiseksi Anno 1602 -peliä

Mainos
Ubisoft juhlistaa Anno-pelisarjan 20-vuotista historiaa tarjoamalla pelisarjan ensimmäisen pelin ilmaiseksi. Samalla Ubisoft kutsuu pelaajat mukaan beta-testaamaan tulevaa Anno 1800 -peliä tammikuun lopussa.

Legendaarinen strategia- ja rakentelupeli Anno 1602: Creation of a New World on ladattavissa Ubisoftin omasta Uplay-kauppapaikasta pc-tietokoneille ilmaiseksi 22. joulukuuta saakka. Tällä juhlistetaan Anno-pelien pyöreitä vuosia hauskalla tavalla ja tuodaan pelaajien saataville pelisarjan ensimmäinen osa, joka aikoinaan mullisti kaupunkirakentelua ja strategista pelaamista.

Mainos

Samalla Ubisoft julkisti Anno 1800 -strategiapelin suljettuun beta-testiin varten rekisteröitymisen. Beta-testi alkaa 31. tammikuuta ja kestää 4. helmikuuta 2019 saakka. Anno 1800 on saatavilla pc-tietokoneille.

Siinä missä Anno 1602: Creation of a New World sivuaa oman pelityylinsä historiaa ja tuo pelaajien koettavaksi pelityylin lainalaisuudet ja peruslähtökohdat, Anno 1800 vie lajityyppiä paljon pidemmälle. Samalla mukana ovat kuitenkin säilyneet pelisarjan tärkeimmät ja rakastetuimmat ominaisuudet, kuten rakentaminen ja valtavat muokkausmahdollisuudet oman kansankunnan rakentamiseen ja toteuttamiseen.

Anno 1602 -pelin voi ladata ilmaiseksi tästä.

Anno 1800 -strategia- ja rakentelupelin suljettuun beta-testiä varten voi puolestaan rekisteröityä täällä.

Mainos
Edellinen artikkeliFallout 76 sukeltaa syvemmälle – tuo maksulliset loot boxit ja XP-boostit peliin
Seuraava artikkeliSteelSeries Rival 650 -langattoman pelihiiren arvostelu – Ehkä paras pelihiiri ikinä?