Ubisoft julkaisi Splinter Cell remake:n konseptitaidetta: ”Tähtäämme viimeisen päälle hyvään peliin”

Mainos
Ubisoft on julkaissut ensimmäisen konseptitaiteen tulevasta Splinter Cell -uudelleenversiosta.

Ohessa näkyvät taideteokset julkaistiin uuden Splinter Cellin 20-vuotisjuhlavideon ohessa, joka on katsottavissa yläpuolelta.

Siinä neljä remaken parissa työskentelevää kehittäjää keskustelevat Splinter Cell -pelien alkuaikojen valaistuksesta, visuaalisesta ilmeestä ja pelaajan toimijuudesta sekä kertovat joitakin yksityiskohtia tulevasta nimikkeestä.

Mainos

Ubisoft vahvisti viime joulukuussa virallisesti, että se työstää uusintaversiota Splinter Cell -pelistä, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2002 Xboxin yksinoikeuspelinä.

Peliä uudistetaan Snowdrop-moottorilla – joka toimii myös The Divisionin moottorina ja jota käytetään Avatar: Frontiers of Pandoran ja Ubisoftin tulevan Star Wars -pelin rakentamiseen – ”uuden sukupolven visuaalisen ilmeen ja pelattavuuden sekä sarjan tunnetun dynaamisen valaistuksen ja varjojen aikaansaamiseksi”.

Uusintaversio sisältää myös uudelleenkirjoitetun tarinan, joka on suunniteltu vetoamaan uuteen pelaajasukupolveen.

– Kyseessä ei ole pelkkä remasterointi”, luova johtaja Chris Auty sanoi uudessa juhlavuoden videossa.

– Se rakennetaan alusta asti. Saamme tehdä kaiken sisällön tyhjästä, tuoreena ja valmiina.

Apulaistasosuunnittelujohtaja Zavian Porter jatkoi:

– Niin, pyrimme luomaan tämän huippuluokan remaken ja ajamaan laatua niin paljon kuin mahdollista. Tämän pitäisi auttaa meitä luomaan hyvä perusta pelisarjalle jatkossa. Olemme tuotannon alkuvaiheessa. Teemme vielä prototyyppejä. Emme halua kiirehtiä mitään. Haluamme varmistaa, että peli onnistuu täydellisesti, että teemme kaiken oikein ja että saamme aikaiseksi aivan loistavan kokemuksen. Ja aiomme pimentyä hetkeksi, jotta voimme keskittyä ehdottoman parhaan mahdollisen pelin tekemiseen.

Splinter Cellin uusintaversion entinen ohjaaja David Grivel jätti Ubisoftin viime kuussa 11 vuoden jälkeen ja siirtyi suunnittelujohtajaksi Ridgeline Gamesiin, uuteen EA:n studioon, jota johtaa Halon toinen luoja Marcus Lehto ja joka keskittyy kehittämään ”kertovaa kampanjaa Battlefield-universumiin”.

20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Ubisoft on myös ilmoittanut, että pelaajat voivat nyt ladata alkuperäisen Splinter Cell -pelin ilmaiseksi Ubisoft Storesta 30. marraskuuta asti.

Mainos