Mainos
Ubisoft on paljastanut, että The Division 3 -pelin kehitys on alkuvaiheessa.

Julkaisija ilmoitti, että Julian Gerighty, joka toimii tällä hetkellä Star Wars Outlaws -pelin luovana johtajana, on nimitetty myös The Division -sarjan vastaavaksi tuottajaksi.

Osana ilmoitusta vahvistettiin, että The Division 3 on yksi Gerightyn valvomista projekteista ja että Massive Entertainment johtaa kehitystä, kuten se on tehnyt kahden edellisen pelin kohdalla.

Mainos

”Julian Gerighty valvoo johtavana tuottajana kaikkia The Division -pelejä ja -tuotteita, mukaan lukien Tom Clancy’s The Division 3:sta, jota johtaa Massive Entertainment, joka rakentaa aktiivisesti tiimiä peliä varten.

Uudessa roolissaan Julian tulee johtamaan The Division -brändin monia toisistaan riippuvaisia tuotantotekijöitä yhtenäiseen suuntaan.

Tämä sisältää kehityksen valvonnan, toiminnan ja luovan näkemyksen yhdessä eri puolilla maailmaa toimivien kehitystiimien kanssa, jotka kehittävät parhaillaan mobiilipelejä Tom Clancy’s The Division Resurgence, Tom Clancy’s The Division Heartland ja Tom Clancy’s The Division 2”, Ubisoftin tiedotteessa todetaan.

Ubisoftin mukaan Gerighty jatkaa Star Wars Outlaws -pelin parissa, kunnes peli on valmis.

”Julian on edelleen täysin sitoutunut tekemään Star Wars Outlawsista menestyksen sekä kehitystiimille että faneille. Hän pysyy projektin parissa julkaisuun asti varmistaakseen, että peli vastaa aiottua luovaa visiota ja tarjoaa pelaajille loistavan kokemuksen”, Ubisoftilta vakuutetaan.

– On vain muutamia pelejä, joiden voin aidosti sanoa räjäyttäneen minut tajuttomaksi heti ensimmäisellä kerralla, ja Tom Clancy’s The Division on yksi niistä. Jäin heti koukkuun, kuten niin monet muutkin, jotka ovat osa omistautunutta pelaajayhteisöämme. On etuoikeus ja kunnia jatkaa uskomattomien ja unohtumattomien kokemusten rakentamista tässä uskomattomassa maailmassa maailman lahjakkaimpien tiimien kanssa, enkä malta odottaa, mitä seuraavaksi tulee, Gerighty hehkutti.

Mainos