Mainos
Lähitulevaisuuden dystopiaa ja epidemiauhkia kuvannut Tom Clancy’s The Division esitteli pelaajille vaikuttavan näkemyksen toimintapelin keinoin. Pitkään kiikun kaakun -vaiheilla ollut jatko-osa, The Division 2 on nyt vahvistunut.

Parisen vuotta sitten julkaistu ensiosa tarjosi lukemattomia sisältöpäivityksiä ja useamman lisäosan pelin faneille. Faneja on kuunneltu tarkasti niin sosiaalisen median kanavissa kuin muutoinkin, kun varsinainen jatko-osa The Division 2 on otettu kehitykseen.

Alkuperäisen pelin tekemisestä vastannut Massive Entertainment on kehittänyt jatkoa yhteistyössä monien muiden Ubisoft-tiimien kanssa. Mukana ovat monien eri pelien parissa ansioituneet pelistudiot, kuten Ubisoft Reflections, Red Storm Entertainment, Ubisoft Annecy, Ubisoft Shanghai ja Ubisoft Bucharest.

Mainos

The Division 2 rakentuu päivitetyn Snowdrop-pelimoottorin varaan, joka tarjoaa tutun työympäristön ja mahdollistaa entistä paremman pelikokemuksen rakentamisen. Pelintekijät haluavat myös palkita aiemman The Division -pelin pelaajat uutta peliä silmällä pitäen. Osoitus tästä on alkuperäiseen peliin lisätty Shields-pelisaavutus, jonka saamalla pelaaja saa ainutlaatuista lisäsisältöä tulevassa The Division 2 -pelissä.

Myös alkuperäinen The Division kehittyy edelleen. Huhtikuussa on luvassa seuraava päivitys ja erilaisia muita pelitapahtumia on luvassa pitkin kevättä. Näistä löytyy lisätietoa alla olevasta linkistä.

Lisätietoa The Division 2 -pelistä on luvassa kesäkuussa 2018 järjestettävillä E3-pelimessuilla.

Mainos