Mainos
Ubisoft kiistää väitteet, joiden mukaan se aikoo lakkauttaa Roller Champions -pelin.

Viikonloppuna Giant Bombin toimittaja Jeff Grubb kertoi kuulleensa lähteestä, että Roller Champions aiotaan lakkauttaa kolmannen kauden jälkeen.

Ubisoft kuitenkin kiisti maanantaina julkaistussa lausunnossaan, että se suunnitteleekin vasta toukokuussa julkaistun ilmaispelin lopettamista.

Mainos

”Hei Mestarit! Tehdään se selväksi heti aluksi, että Roller Championsia ei lakkauteta, ja Ubisoft tukee sitä täysin”, Ubisoft tiedotti.

”Roller Championsin kehitystiimi varmistaa, että keskitymme siihen, mitä pelaajamme ovat kertoneet meille parannusta kaipaavista asioista, ja se menee kaikkien muiden prioriteettien edelle.”

Ubisoft pidentää pelin nykyisen kauden, Disco Feverin, kestoa kahdesta syystä.

Ensinnäkin se julkaisee korjauksen, joka sisältää ristikkäiset pelikutsut, jotta se voi ”lunastaa pelin lupauksen, jonka mukaan se on ehdottoman sosiaalinen kokemus”.

Toinen on antaa tiimille enemmän aikaa ratkaista ongelmat, joita ”pelaajat ovat pitäneet ärsyttävinä”.

Tiedotteessa todetaan lisäksi: ”Sisällön osalta voimme kertoa, että meillä on jännittäviä juttuja suunnitteilla seuraaville kausille.

”Uskomme kuitenkin vahvasti, että ennen kuin julkaisemme uutta sisältöä, meidän on toimittava oikein pelaajiamme kohtaan, ja siksi otamme siihen tarvittavan ajan.”

Viime viikolla julkaistussa neljännesvuosituloksessaan Ubisoft kertoi Roller Championsin suoriutuvan paremmin kuin Hyper Scape, sen nyt jo lakkautettu free-to-play battle royale -peli.

”Pelaajat ovat ottaneet Roller Championsin hyvin vastaan sen hauskan ja dynaamisen pelattavuuden vuoksi”, se sanoi. ”Roller Champions on pysyvyys- ja liikevaihtotunnusluvuissa Hyper Scapea edellä.”

Mainos