Mainos
Ubisoft on ilmoittanut, että se aikoo julkistaa The Crew 3:n tiistaina.

”Huomenna. 5pm UTC/9am PST (31.1. klo 19.00 Suomen aikaa)”, The Crew 2:n Twitter-tili kirjoitti useita kertoja maanantaina vastauksena vanhoihin viesteihin, joissa kysyttiin, milloin The Crew 3 julkistetaan.

Varmistus tulevasta paljastuksesta on seurausta useista vuodoista, jotka ovat näennäisesti paljastaneet yksityiskohtia pelistä ennen sen virallista julkistusta.

Mainos

Pelistä vuodettiin ensimmäiset kuvat jo pari vuotta sitten. Project Orlandon kuvat vuotivat vuoden 2021 lopulla, jolloin väitettiin, että avoimen maailman jatko-osaa rakennetaan uudella moottorilla ja että se sijoittuisi Havaijille.

Tuolloin kerrottiin, että projekti suunniteltiin alun perin The Crew 2:n DLC:ksi ennen kuin siitä tehtiin oma pelinsä.

@ScriptLeaksR6, dataminer, jolla on historiaa Rainbow 6:n ja Assassin’s Creedin vuodoista, väitti viime viikolla, että ”Project Orlando on nimeltään The Crew Motorfest”.

Pelisarjan ensimmäinen osa, The Crew, julkaistiin vuonna 2014, ja sitä seurasi The Crew 2 vuonna 2018. Jatko-osaa tuetaan edelleen kausittaisella sisällöllä. Season 7 Episode 2: Blizzard Rush julkaistiin tammikuussa PC:lle ja konsoleille.

Mainos