Mainos
Ubisoftin tilauspalvelu Ubisoft+ saattaa pian ilmestyä Xboxille.

Palvelun logon on löytänyt Xboxin palveluita nuuhkiva käyttäjä @ALumia_Italia.

Mainos

Ubisoft saattaa siis olla tuomassa nykyisin vain PC:lle tarkoitetun palvelunsa pian Xboxille.

Ubisoft+ julkaistiin alun perin PC:lle nimellä Uplay+ syyskuussa 2019, ja se tarjoaa pääsyn yli 100 Ubisoft-peliin, mukaan lukien uudet pelit ja DLC:t, 14,99 eurolla kuukaudessa.

Ubisoft tarjoaa tällä hetkellä laajan valikoiman klassikkopelejä osana PlayStation Plus -palvelun tiettyjä tasoja. On epäselvää, integroitaisiinko Ubisoft + Xbox Game Pass Ultimateen samalla tavalla kuin EA Play.

EA Play tarjoaa kuitenkin myös vain PC:lle tarkoitetun tason, jossa käyttäjät saavat uusia, täysihintaisia pelejä osana tilausta. Tätä ei tällä hetkellä tarjota konsoleilla.

Aiemmin tässä kuussa uutisoitiin myös, että Tencent on tiettävästi kiinnostunut ostamaan suuremman osuuden Ubisoftista.

Reutersin mukaan Kiinan suurin peliyhtiö, joka omistaa tällä hetkellä jo 5 prosenttia Assassin’s Creed -julkaisijasta, tavoittelee suurempaa osuutta yhtiöstä ja on ”ottanut yhteyttä ranskalaisen yrityksen perustajaperhe Guillemot’n perheeseen ja ilmaissut kiinnostuksensa kasvattaa osuuttaan yrityksestä”.

Reuters kuitenkin huomauttaa, että on epäselvää, kuinka paljon enemmän Tencent haluaa ostaa yhtiöstä. Ubisoftin arvo on tällä hetkellä 5,3 miljardia dollaria.

Mainos