Mainos
Ubisoft seuraa muiden suurten julkaisijoiden jalanjälkiä nostamalla joidenkin peliensä ohjehintaa 70 euroon.

Kuten aiemmin on vahvistettu, julkaisijan ensimmäinen 70 euron hintainen julkaisu on uuden sukupolven konsoliversiot marraskuussa ilmestyvästä Skull & Bones -pelistä, jota ei ole saatavilla edellisen sukupolven konsoleille.

Axiosin haastattelussa Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemot kertoi, että tämä hinta on nyt normi kustantajan isoille PS5- ja Xbox Series X/S -julkaisuille.

Mainos

Elokuussa 2020 Take-Twon NBA 2K21:stä tuli ensimmäinen nykyisen sukupolven peli, jonka hinta oli 70 euroa. Muut yritykset seurasivat esimerkkiä, kuten Activision, Sony, EA ja Square Enix, ja Final Fantasy -julkaisija jopa korotti hintaa joissakin PC-peleissään.

Ubisoft sanoi viime vuonna, että se ei ole vielä päättänyt, aikooko se jatkaa uusien ohjelmistojen hinnoittelua, mutta sen kanta on sittemmin muuttunut.

Ubisoftin juuri julkistama Assassin’s Creed Mirage, jota mainostetaan pienimuotoisemmaksi peliksi kuin sarjan viimeisimpiä tulokkaita, on hinnoiteltu 50 dollarilla PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle ennen sen cross-gen-julkaisua vuonna 2023.

Mainos