Ubisoft vahvisti Watch Dogs 2 -kausikortin sisällön

Mainos

Watch Dogs 2 -pelin ladattavat lisäsisällöt tulevat tarjomaan muun muassa monipuolisia yhteistyöhaasteita, uusia vaikeustasoja, varusteita ja ajoneuvoja. Kaikki ladattava lisäsisältö tulee saataville 30 päivän yksinoikeudella PlayStation 4 -pelikonsolille.

Ensimmäinen ladattava lisäsisältö ilmestyy PlayStation 4:lle 13. joulukuuta. Se sisältää legendaarisen hakkerin, Raymond ”T-Bone” Kenneyn auton ja varusteet sekä uuden yhteistyötason, jossa pelaaja joutuu napit vastakkain uuden vahvasti aseistetun vihollisen kanssa.

Kaksi seuraavaa lisäsisältöpakettia ilmestyvät keväällä 2017. Näistä ensimmäinen sisältää kolme uutta tarinamaailmaa, joissa pelaajat paljastavat San Franciscon suurimpia teknologian ja lääketieteen skandaaleja. Mukana on myös uusia yhteistyötehtäviä ja uusi vihollistyyppi.

Mainos

Kevään toisessa lisäsisältöpaketissa pelaajat kokevat aivan uuden tarinamaailman, jossa Marcus joutuu Venäjän mafian tähtäimeen. Mukana on myös uusi yhteistyötila, josta vain parhaat pelaajat selviävät hengissä.

Pelin julkaisun yhteydessä kausikortin hankkijoille tulee saataville psykedeliapaketti, jolla voi räätälöidä Marcuksen varusteet, aseet, kopterin ja auton. Talven aikana julkaistaan vielä lisää uusia autoja ja aseita sekä mahdollisuuksia varusteiden räätälöintiin. Luvassa on myös Zodiac-tappajatehtävä.

Kausikortti toimitetaan osana Watch Dogs 2 Gold Edition -erikoispainosta. Kausikortin voi hankkia myös erikseen 39,99 euron kuluttajahintaan.

Watch Dogs 2 julkaistaan 15. marraskuuta PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille. Peli ilmestyy pari viikkoa myöhemmin PC-tietokoneille 29. marraskuuta. Pelin ikäraja on 18 vuotta.

Mainos
Edellinen artikkeliBudjetti-cosplay pilaa popkulttuurin helmet – 14 kuvaa
Seuraava artikkeliNämä 30 peliä ottavat täyden hyödyn PlayStation 4 Pro:n lisätehoista heti julkaisusta lähtien