Ubisoftin merirosvoseikkailu saa toisen kauden myötä uusia parannuksia – tuleeko pelistä niiden myötä parempi?

Mainos
Skull and Bones on merirosvoelämään ja laivataisteluihin sijoittuva peli.

Ensimmäisen moninpelikauden päättyessä pelaajat voivat odottaa toiselle kaudelle joitain uudistuksia, joista keskeisimmät ovat:

  • Valmistustoimintojen nopeuttaminen: Pelaajat voivat nopeuttaa valmistustoimintoja, mikä auttaa rosvopäällikön uran kehittämisessä.
  • Automatisoidut toiminnot: Osa loppupelin toistettavista tehtävistä on nyt automatisoitavissa, joka tekee pelaamisesta sujuvampaa.
  • Pikamatkustustoiminnon parannus: Pikamatkustus on nyt aiempaa vapaammin käytettävissä.
  • Uusi vihollisuhka, Hubacin kaksoset, uhkaavat salakuljetustoimintoja. Erityisesti he kohdistavat hyökkäyksiä tuotantorakennuksiin, joten pelaajien on puolustettava omaa asemaansa ja vastattava vihollisille. Vahvistamalla rikosimperiumia ja suojelemalla sitä vihollisilta, pelaajat voivat nousta uuteen kukoistukseen.

Pelaajan laivastonhallinta laajenee myös monipuolisemmaksi. Laivoille voi antaa tehtäviä ja arvioida niiden riskitason. Laivoja voi myös varustaa päivityksillä, kuten paremmalla kestokyvyllä ja suuremmalla tavaratilalla.

Mainos

Uusi Helm Lease -toiminto mahdollistaa yritystoiminnan laajentamisen tuotantolaitosten avulla. Eri laitokset tuottavat erilaisia tuotteita, ja niiden kysynnän ja tarjonnan vaihtelut vaikuttavat hintoihin.

Peli tarjoaa myös uusia pelimuotoja. Esimerkiksi Buyout-pelitilassa erityisesti sooloilevat pelaajat voivat onnistua lahjomaan tuotantolaitoksen omistuksen itselleen. Vastapalvelukseksi tästä pelaajalta odotetaan tiettyjä tuotteita tai materiaaleja, joihin lahjottavat viranomaiset tyytyvät.

Myös laitosten puolustustehtävät tarjoavat uutta tekemistä erilaisten suojelutaisteluiden muodossa. Nämä koostuvat aalloittain koostuvista hyökkäyksistä, joita vastaan pelaajan pitää kyetä taistelemaan ja näin suojelemaan kohdetta. Onnistumisesta palkitaan rahalla ja muilla eduilla, kun taas epäonnistumisen myötä laitos joudutaan korjaamaan ja tämän aikana se on kykenemätön tuottamaan tuotteita.

Skull and Bones on koepelattavissa ilmaiseksi 30.5.–6.6. välisenä aikana. Jos pelaaja päättää ostaa pelin, ilmaisjakson aikana suoritetut tehtävät ja edistysaskeleet säilyvät pelaajatilillä. Pelin voi ostaa puoleen hintaan. Lisätietoja ilmaisjaksosta löytyy osoitteesta täältä.

Pelin toisen kauden tarinallisen esittelyvideon voi katsoa täältä.

Voit katsoa pelin arvostelun tästä:

Mainos