Mainos
Ubisoftin Star Wars -pelille on luvassa ”valtava” vuosi 2023, mutta se ei tarkoita, että projektin julkaisua pitäisi odottaa tänä vuonna.

Tammikuun 1. päivä julkaisemassaan twiitissä luova johtaja Julian Gerighty twiittasi kuvan Star Wars -logosta Ubisoftin ja kehitysstudio Massive Entertainmentin logojen rinnalla. Toivottaen seuraajille hyvää uutta vuotta Gerighty jatkoi sanomalla, että ”2023 tulee olemaan meille valtava vuosi”.

Mainos

Tämä herätti välittömästi innostusta, sillä jotkut pitivät Gerightyn sanoja vihjauksena siitä, että peli julkaistaisiin vuonna 2023, mutta näyttää siltä, että näin ei ehkä olekaan. Eilisessä jatkotiedotteessa luova johtaja selvensi, että ”tarkoitin, että vuosi 2023 tulee olemaan valtava peliä rakentaville tiimeillemme”.

Tämä tarkoittaisi, että julkaisupäivää ei ole suunniteltu tälle vuodelle, mutta se voisi tarkoittaa, että saamme ensimmäisen kunnon katsauksen Ubisoftin Star Wars -peliin jossain vaiheessa seuraavien 12 kuukauden aikana.

Kaksi vuotta sitten tapahtuneen julkistamisen jälkeen emme ole saaneet tietää pelistä juuri mitään uutta. Ainoa vahvistettu tieto on, että peli on avoimen maailman tapaus.

Ehkä tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäistä traileria odotetaan tämän vuoden kesän messujen aikana. Ubisoft on ollut vahvasti esillä E3:n kaltaisilla messuilla aiemminkin, ja kun myös joukko tulevia Assassin’s Creed -pelejä on tulossa, Tähtien sodan läsnäolo voidaan kokea esimerkiksi E3 2023 -messuilla.

Joka tapauksessa, vaikka jotkut kaukana, kaukana olevaan galaksiin sijoittuvat pelit ovat vielä ajallisesti kaukana julkaisustaan, seuraavaan Star Wars -peliin on enää vain muutama kuukausi. Star Wars Jedi: Survivor ilmestyy 17. maaliskuuta, ja se palaa Cal Kestisin ja kumppaneiden tarinaan viiden vuoden tauon jälkeen.

Star Wars Jedi: Fallen Order on nyt ladattavissa PS Plus -tilaajille ilmaiseksi PS Storesta.

Mainos