Ubisoftin uusi fps-räiskintä XDefiant on pelattavissa viikonloppuna ilmaiseksi

Mainos
Ubisoft on julkistanut tulevan ilmaispelattavan FPS-pelinsä XDefiantin ensimmäisen cross-play-testin yksityiskohdat.

Viime vuonna PC-pelaajille järjestettiin useita ”Insider Sessions” -tapahtumia, ja viimeisimmässä pelitestissä PS5-, Xbox Series X/S- ja PC-käyttäjät pelaavat yhdessä 16.-20. helmikuuta.

Mainos

Osallistujat pääsevät kokeilemaan neljää pelimuotoa ja 13 karttaa, mukaan lukien uusi taistelukenttä nimeltä Pueblito, joka sijoittuu Far Cry 6:ssa esiteltyyn kuvitteelliseen Karibian Karibian Yara-valtioon.

Ubisoftin mukaan XDefiant on ilmaispelattava, nopeatempoinen areenaräiskintäpeli, jossa yhdistyvät intensiivinen ammuskelu, yksilölliset lataukset ja erikoistuneet ryhmittymät, kun aselajien tiimit taistelevat herruudesta.

Peli paljastettiin alun perin heinäkuussa 2021 nimellä Tom Clancy’s XDefiant. Tuolloin se sisälsi vain Tom Clancyn franchising-pelien Splinter Cell, Ghost Recon ja The Division fraktioita.

Maaliskuussa 2022 Ubisoft kuitenkin ilmoitti luopuvansa Tom Clancy -brändistä ja ottavansa käyttöön uusia ryhmittymiä laajemmasta IP-katalogistaan.

XDefiant on kehitteillä Ubisoft San Franciscossa, ja sitä johtaa vastaava tuottaja Mark Rubin, joka oli aiemmin samassa asemassa Call of Duty: Modern Warfare -studio Infinity Wardissa.

Se julkaistaan PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle, Xbox Series X/S:lle, PC:lle ja Lunalle, ja sen odotetaan olevan täysin ristiin pelattavissa julkaisun yhteydessä.

Ubisoft ilmoitti tammikuussa peruneensa kolme julkistamatonta peliä ja aikovansa keskittyä entistä enemmän suurimpiin brändeihinsä ja live-palveluihinsa odotettua heikomman ohjelmistomyynnin jälkeen joulusesongin aikana.

Pian tämän jälkeen se vahvisti peruneensa PvP-taisteluareenapelin, jota kutsutaan julkisesti nimellä ”Project Q”.

Mainos