Mainos
Ubisoft on vahvistanut, että sen kauan viivästynyt ilmaispeli FPS, XDefiant, julkaistaan 21. toukokuuta PS5:lle, Xbox Series X/S:lle ja PC:lle.

Peliin kuuluu ennakkokausi, joka alkaa samana päivänä ja kestää kuusi viikkoa ennen varsinaisen kauden alkua. Ennakkokaudella pelaajilla on pääsy 14 karttaan, viiteen pelitilaan ja 24 aseeseen (44 lisävarusteineen).

Mukana on viisi Ubisoft-sarjojen fraktiota – Libertad (Far Cry), Phantoms (Ghost Recon), Echelon (Splinter Cell), Cleaners (The Division) ja Dedsec (Watch Dogs), joista Dedsec on saatavilla vain maksullisena.

Mainos

Ennakkokauden jälkeen XDefiantissa alkaa uusi kausi joka kolmas kuukausi, ja ensimmäisen vuoden neljä kautta lisäävät kuhunkin yhden uuden fraktion, kolme uutta asetta ja kolme uutta karttaa. Kullakin kaudella on myös 90-tasoinen taistelupassi.

Peli on kohdannut useita viivästyksiä. Kesäkuussa 2023 Ubisoft ilmoitti, että XDefiantin odotettiin julkaistavan myöhemmin samana kesänä, mutta lokakuussa peli viivästyi jälleen, kun betatesti paljasti ongelmia, jotka oli ratkaistava ennen ennakkokauden julkaisua.

Alunperin peli paljastettiin heinäkuussa 2021 nimellä Tom Clancy’s XDefiant, mutta maaliskuussa 2022 Ubisoft ilmoitti poistavansa Tom Clancy -brändäyksen ja lisäävänsä lisää fraktioita laajemmasta IP-katalogistaan.

Mainos