Mainos
Ubisoftin pitkään viivästynyt avoimen maailman merirosvo peli Skull & Bones -pelistä on vuotanut uusia tietoja.

Tom Hendersonin mukaan, joka on rakentanut mainetta luotettavana peliteollisuuden vuotojen lähteenä, Skull & Bones väittää, että peli alkaa siitä, kun pelaaja rakentaa pelkän lautan.

Pelaajat voivat myöhemmin tehdä pienen kalastusveneen, jonka avulla he voivat tutustua avomereen ensimmäistä kertaa.

Mainos

Saadakseen ensimmäisen merirosvolaivansa pelaajien on kerättävä resursseja ja suoritettava erilaisia tehtäviä hahmonsa maineen parantamiseksi.

Pelaajan etenemisen kerrotaan perustuvan rahaan, jota saadaan töiden suorittamisesta, ratsioista ja rahtikierroksista sekä siirtokuntien ryöstämisestä.

Skull & Bonesin kerrotaan sisältävän viisi alustasoa, jotka näennäisesti perustuvat kokoon, ja alukset kuuluvat johonkin kolmesta eri luokasta: rahti, taistelu ja etsintä.

Laivat on sidottu pohjapiirustuksiin, mutta pelaajat tarvitsevat myös resursseja, kuten puuta, metallia ja kuitua niiden rakentamiseen.

Niitä voidaan myös päivittää hintaan, esimerkiksi panssaroilla, sulattolaitoksilla ja säilytyslaatikoilla, kun taas erilaisia elementtejä on muokattavissa, mukaan lukien purjeet ja pyörät.

Peli sijoittuu Intian valtamerelle, ja siihen kuuluu kuvitteellinen merirosvopaikka, jonka mallina on Madagaskarin saarimaa.

Väitetään, että pelin maalla olevat osat, joissa pelaajat ovat vuorovaikutuksessa piilopaikoilla tai turvasatamissa olevien NPC:iden kanssa, pelaavat kolmannessa persoonassa eivätkä kohtaukset sisällä taistelu- tai parkour-elementtejä.

Neljän vuoden viivästys

Skull & Bones julkistettiin alunperin jo E3 2017 -tapahtumassa, ja se on ensimmäinen Ubisoftin Singapore -studion valmistama peli. Pelin oli alunperin tarkoitus nähdä julkaisunsa loppuvuodesta 2018, mutta se on nyt viivästynyt neljä vuotta.

Ubisoft ilmoitti syyskuussa 2020, että se pyrkii ”uuteen suuntaan” Skull & Bonesin kanssa. Pelin uusi luova johtaja Elisabeth Pellen vahvisti, että Ubisoft Singapore oli ”haaveillut jotain suurempaa” ja että fanit näkisivät pelin uudelleen joskus vuonna 2021.

Viimeksi Ubisoft ilmoitti toukokuussa, että Skull & Bones julkaistaan seuraavan tilikauden aikana, joka alkaa huhtikuussa 2022.

Viime kuussa uutisoitiin, että Ubisoft Singaporea tutkitaan seksuaalisen häirinnän ja syrjinnän vuoksi.

Viime vuonna Ubisoft Singaporen toimitusjohtaja Hugues Ricour korvattiin toisella henkilöllä väärinkäytöksiä koskevien syytösten vuoksi ja jätti studion, mutta hän pysyi edelleen Ubisoftin palveluksessa.

Mainos
Edellinen artikkeliHän tähdittää Sonyn Twisted Metal -pelistä tehtävää tv-sarjaa
Seuraava artikkeliDeathloop -arvostelu – Die, Die, my Darling