Mainos
Ubisoft on julkaissut eeppisen Immortals Fenyx Rising -jumalseikkailun. Pelijulkaisun vanavedessä on tarjolla myös vinkkejä ja neuvoja pelissä etenemiseen.

Kreikkalaisiin jumaltarustoihin syöksyvä Immortal Fenyx Rising -peli vie pelaajat jumalten, hirviöiden ja titaanien maailmaan. Avoimen pelimaailman toimintaseikkailu tarjoaa hurjia taisteluita, hauskaa ongelmanratkontaa ja vapaata matkailua värikylläisessä avoimessa maailmassa.

Pelimaailman monet hirviöt ovat useista tarinoista ja legendoista tuttuja. Monet niistä ovatkin tavallisen kuolevaisen mahdin, taitojen ja varusteiden tuolla puolen. Vaikka jumalalliset voimat saattavat luoda vaikutelman helppoudesta ja kuolemattomuudesta, on hyvä muistaa, että myös monet vastukset ovat vahvoja ja vaarallisia. Myös monet pulmakohdat vaativat tarkkaa oivalluskykyä tai oikeita taitoja käyttöönsä.

Mainos

Pelistä tekemämme ennakkovideon voit katsoa alta. Pelin arvostelu julkaistaan pian.

Näillä alkuun

Peliä ja siinä etenemistä helpottamaan on Ubisoft koostanut joukon vinkkejä, joilla jokainen pääsee alkuun helposti. Tällä tietopaketilla itse kukin voi kokea jumalallisen mahdin voiman ja nujertaa viholliset helpommin.

Mikäli jokin hirviö tai vihollinen tuntuu erityisen haastavalta, apua Kultaisen saaren myyttisten olentojen nujertamiseen löytyy täältä.

Peli on myös täynnä erilaisia asioita ja ominaisuuksia, joita kaikki pelaajat eivät ole välttämättä huomanneet tai keksineet. Ubisoft on listannut yhdeksän asiaa, joita et tiennyt voivasi tehdä Immortals: Fenyrx Rising -pelissä. Näet ne tästä.

Lisäksi vielä viisi keskeistä vinkkiä pelissä menestymiseen näet alla olevalta videolta:

 

Immortals Fenyx Rising on saatavilla sekä Xbox Series X/S-, Xbox One-, Nintendo Switch-, PlayStation 5-  ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Stadia-pelitilauspalveluista. Peli tullaan myöhemmin julkaisemaan myös Luna-pelipalvelussa. Pelin ikäraja on K-12.

Mainos
Edellinen artikkeliWonder Woman 1984 -elokuva on pitkäkestoinen DC-leffa – varaudu kankkujen puutumiseen
Seuraava artikkeliImmortals: Fenyx Rising -arvostelu – Se “ei Nintendon kuuluisa” seikkailupeli