Mainos
Ufo, eli unidentified flying object, ”tunnistamaton lentävä esine”, ”tunnistamaton lentävä kohde” tai saduissa ”lentävä lautanen” oli kuuma juttu 1990-luvulla, kun erilaiset ufo-tarinat ja teoriat olivat kansalaisten huulilla. Nyt on tullut aika nostaa ufot taas esille piiloistaan.

Ufoina ilmoitetaan monesti tunnettuja mutta havaitsijalle erikoisia kohteita, esimerkiksi meteoreja, lentokoneita, rakettilaukaisuja, satelliitteja ja säähavaintopalloja. Jotkut pitävät osaa ufoista vieraalta planeetalta tulevien avaruusolentojen, tyypillisesti humanoidien, ohjaamina aluksina, minkä vuoksi ”ufo” sananakin mielletään useimmiten liittyvän Maan ulkopuolisiin olentoihin.

Näistä kertoo uusi neliosainen sarja, jonka tuottajana toimii toimintaohjaaja J.J. Abrams. UFO-niminen dokumenttisarja julkaistaan 8. elokuuta Yhdysvalloissa Showtime-kanavalla, mutta sen suoratoisto-oikeuksista ei ole vielä tietoa.

Mainos

Sarjassa haastatellaan mm. Yhdysvaltain valtion korkeita virkamiehiä ja yksityisiä yhtiöitä, joilla on tarinoita salattavanaan ja kerrottavanaan.

Sarjan ohjaajina toimivat Mark Monroe ja Paul Crowder. Pienoinen pettymys on, että Juhan af Grann ei ole mukana projektissa… vai onko?

Mainos
Edellinen artikkeliSteam Next Fest alkoi – tarjolla yli 700 pelattavaa demoa
Seuraava artikkeliTämäkö on GTA Onlinen loppu?