Mainos
Mark Wahlbergin mukaan Uncharted 2-elokuvan kehitys on ilmeisesti jo melko pitkällä.

Videopelisovituksista on tulossa nykyään yhtä yleisiä kuin supersankarielokuvista, varsinkin kun pelaamisesta tulee yhä enemmän valtavirtaa ja studiot keksivät, miten ne voidaan herättää henkiin.

The Last of Us sai kriitikoiden ylistystä ja palkintoja, ja näyttää siltä, että se voisi olla HBO:n suurin sarja lähitulevaisuudessa.

Mainos

Kaikki eivät tietenkään ole olleet valtavia kriittisiä hittejä. Uncharted oli kaupallinen menestys, joka tuotti yli 400 miljoonaa dollaria lipputuloja, mutta sen Rotten Tomatoesin pistemäärä oli 40 prosenttia. Se ei ole kovin ihanteellista yhdelle PlayStationin suurimmista sarjoista, varsinkin kun elokuvan tekeminen kesti vuosikymmenen.

Sony näyttää kuitenkin olevan kiinnostunut jatkamaan Tom Hollandin johtamaa sarjaa. Uncharted 2 -elokuvasta ei ole kuultu mitään kovin varmaa sen jälkeen, kun ensimmäinen elokuva julkaistiin vuoden 2022 alussa, mutta nyt kuulostaa siltä, että se saattaa toteutua.

Mark Wahlberg vahvisti The Directille keskustellessaan, että Uncharted 2 on vahvasti työn alla ja käsikirjoitus on kirjoitettu. Käsikirjoitus on kuitenkin vielä kehitteillä ja heillä on ilmeisesti erilaisia ideoita siitä, mihin tarinaa viedään seuraavaksi.

Wahlberg vahvisti myös, että hän käyttäisi Sullyn tunnusomaisia viiksiä koko elokuvan ajan, jos se toteutuisi. Näyttelijä halusi huomauttaa, että hän on avoin palaamaan vain, jos elokuvasta tehdään parempi kuin ensimmäisestä.

– Olen kuullut paljon erilaisia ideoita. Tiedän, että joku on kirjoittanut käsikirjoituksen, ja he työstävät sitä edelleen, ja se koostuisi siitä, että viikset olisivat koko ajan mukana. Mikä on täysin järkevää, sillä loppukohtauksessa minulla on viikset. Vietin aika paljon aikaa viiksien kasvattamiseen, koska jossain vaiheessa yritimme tehdä sen tekoviiksillä, ja enpä tiedä. Minulla ei vain ole tarpeeksi itseluottamusta, jotta voisin vetää ne pois. Tuntuu kuin suuni olisi teipattu, ja tunnen itseni naurettavaksi. Ihailen näyttelijöitä, jotka osaavat käyttää peruukkeja, proteeseja, meikkiä ja kaikkea sellaista. Olen käyttänyt onnistuneesti yhtä proteesia, mutta siitä on jo kauan. Kun viikset vihdoin hankin, ihmiset todella arvostivat niitä. Ja se oli kiva lisämerkki elokuvan loppuun. Joten jos voimme tehdä siitä paremman kuin ensimmäisestä, olisin avoin sille, mutta tiedän vain niin paljon kuin sinä tiedät tällä hetkellä, Wahlberg sanoi.

Se, tapahtuuko tämä lähiaikoina, on arvoitus. Tom Holland on toistaiseksi jonkinlaisella näyttelijätauolla, eikä meillä ole aavistustakaan, milloin seuraava Hämähäkkimies-elokuva tapahtuu.

Sony todennäköisesti haluaisi uuden Hämähäkkimiehen olevan etusijalla Uncharted 2:een nähden, mutta jäämme odottamaan ja katsomaan. Edellinen elokuva päättyi teaseriin, joka viittasi siihen, että seuraavassa elokuvassa saatetaan sovittaa suoraan alkuperäistä Uncharted-peliä.

Uncharted-elokuva on katsottavissa mm. Netflixissä.

Mainos