Uncharted-käsikirjoittajan tuleva Marvel 1943: Rise of Hydra -peli sai ensimmäisen maistiaisensa

Mainos
Marvel ja Skydance New Media ovat julkistaneet Marvel 1943: Rise of Hydra -pelin, jonka ohjauksesta vastaa Uncharted-sarjan 1–3 osien ohjaaja Amy Hennig.

Pelin pääosissa ovat Drew Moerlein Captain Americana ja Khary Payton Black Pantherina, ja se julkaistaan vuonna 2025 alustalle, jota ei ole vielä julkistettu.

Pelin tarina sijoittuu sotien kaaokseen, jossa neljän sankarin on voitettava erimielisyytensä ja muodostettava epävarma liittouma yhteisen vihollisen kohtaamiseksi.

Mainos

Skydance kuvailee peliä “tarinavetoiseksi seikkailuksi”, jossa pelaajat ohjaavat neljää hahmoa: nuorta Steve Rogersia eli Captain Americaa; Azzuria, T’Challan isoisää ja toisen maailmansodan aikaista Black Pantheria; Gabriel Jonesia, Yhdysvaltain sotilasta ja Howling Commandos -ryhmän jäsentä; sekä Nanalia, nuoren Wakandan vakoiluverkoston johtajaa.

Peli on Skydance New Median ensimmäinen teos, jonka tuotantoyhtiö Skydance perusti vuonna 2019.

Hennig, joka aiemmin työskenteli Naughty Dogilla Sonyn Uncharted-sarjan luovana johtajana ja pääkirjoittajana, kertoo olevansa kunnioitettu mahdollisuudesta kertoa alkuperäinen tarina, joka sisältää Marvel-hahmojen inhimillisyyden, monimutkaisuuden ja huumorin, ja mahdollistaa pelaajien eläytyä näihin rakastettuihin sankareihin.

Mainos