Mainos
Undecember-niminen peli saattaa hyvinkin viedä Diablon kultaisen pystin ja olla uusi RPG-mättö, joka vie kaikkien huomion?

Need Gamesin kehittämä ja Line Gamesin julkaisema Undecember on ollut valtava hitti Etelä-Koreassa, ja nyt toimintaroolipeli on matkalla länteen.

Peli sijoittuu Traum-fantasiamaailmaan (ei siis Raum:lle, Satakuntaan), joka on synkkä, synkkä ja synkkä alue, joka on täynnä upeita maita tutkittavaksi, tuhansia vihollisia voitettavaksi ja ryöstettävää.

Mainos

Pelaajat lähtevät synkälle matkalle Rune Hunters -ryhmänä, jonka kohtalona on estää 13. Olennon pahan jumalan Serpensin ylösnousemus.

Peli on Diablo-sarjan tyylinen hack-and-slash-ARPG, mutta se keskittyy enemmän ainutlaatuiseen ja monipuoliseen taisteluun sekä ylivoimaiseen määrään vihollisia, jotka on voitettava.

Julkaisuvaiheessa pelissä on valtava määrä sisältöä pelaajien tutkittavaksi. Tutkittavana on 10 näytöstä ja sen lisäksi erilaisia haastetiloja ja co-op-räiskintöjä.

Undecember ei ole tyypillinen toimintaroolipeli pomotaistelujen osalta.

Jokaisella pomolla on ainutlaatuiset kuviot, jotka pelaajien on ennakoitava, jos he haluavat voittaa, ja koska ne muuttuvat koko taistelun ajan, et huomaa tekeväsi niitä automaattisesti ensimmäisten kertojen jälkeen, mikä pitää yllä haastetta ja hauskuutta.

– Yksi Undecemberin ainutlaatuisimmista asioista on se, kuinka paljon vihollisia ruudulla on kerrallaan. Ei ole vain vaikuttavaa, että pelissä voi olla niin monta hahmoa ruudulla yhtä aikaa ja silti näyttää visuaalisesti niin hiotulta, vaan se on myös tyydyttävää pelattavuuden kannalta, pelistä kerrotaan.

Mainos