Urzikstan on uusi Call of Duty Warzone -kartta ja tällainen se on

Mainos
Activision ja Raven Software ovat paljastaneet Call of Duty: Warzone -pelin seuraavan kartan.

Uusi alue on nimeltään Urzikstan, ja sitä kuvaillaan ”upouudeksi isoksi kartaksi, jossa Lähi-itä kohtaa Itä-Euroopan ja jossa on 11 mieleenpainuvaa pääkohtaa ja monia muita pienempiä alueita”.

Kartta rajoittuu Adalin tasavaltaan, jossa Warzonen Al Mazrah -kartta sijaitsee, ja se koostuu 11 pääkohteesta, jotka on kuvattu yksityiskohtaisesti Call of Dutyn virallisessa blogissa.

Mainos

Parannuksia pelattavuuteen

Activision kertoi myös yksityiskohtaisesti muutamista Warzonen uuteen interationiin tulevista muutoksista liikkumis- ja taistelumekaniikkaan.

Pelaajat pystyvät jatkossa perumaan liu’un hyppäämällä tai kyykistymällä uudelleen. Operaattorit aloittavat liukumisen nopeammin, voivat liukua kauemmas ja voivat ampua Tac-Stance-asennossa liukumisen aikana.

Hyppääminen on tehty nopeammaksi ja korkeammaksi, ja hidastumista on vähennetty laskeutuessa hypystä, sekä sprint-out-viive on vähentynyt hyppäämisen jälkeen.

Pelaajat voivat ottaa Tac-Stance-asennon käyttöön ”lantiosta ampumisen ja tähtäimen alaspäin tähtäämisen hybridiä” varten, mikä antaa nopeamman harhautuksen ja liikkumisnopeuden (joskin tarkkuus kärsii).

He voivat myös käyttää ”Stim”-ruiskua saadakseen lyhyen liikkumisnopeuden lisäyksen päästäkseen pois hankalista tilanteista.

Muita uusia elämänlaadun parannuksia Warzoneen ovat muun muassa oma pistooli uintia ja kiipeilyä varten, helpommin löydettävät kontaktit ja kaasunaamarin automaattinen käyttäminen, kun se varustetaan Loadoutiin.

Julkaisuajankohdan pelitilat

Seuraavat tilat ja kartat ovat saatavilla Warzonen seuraavassa versiossa julkaisun yhteydessä:

  • Battle Royale (Urzikstan, Vondel).
  • Resurgence (Vondel, Ashikan saari)
  • Plunder (Urzikstan)

Ensimmäinen kahdesta Modern Warfare 3:n moninpelin beta-viikonlopusta käynnistyy 6. lokakuuta, joista ensimmäinen on PlayStationin yksinoikeus. Toinen, joka on avoin kaikille alustoille, järjestetään 12. lokakuuta.

Mainos