Uudessa John Wick 4 -trailerissa otetaan ase esiin ja lähdetään sotaan

Mainos
John Wick 4:n viimeinen traileri on saapunut.

Chad Stahelskin ohjaamassa John Wick: Chapter 4 -elokuvassa nimikkopalkkamurhaaja muuttaa taistelunsa vihollista vastaan maailmanlaajuiseksi ja etsii alamaailman vaikutusvaltaisimpia toimijoita New Yorkista Pariisiin ja Osakasta Berliiniin:

John Wick (Keanu Reeves) löytää tavan kukistaa High Table -sarjamurhaajajärjestön. Mutta ennen kuin hän voi ansaita vapautensa, Wickin täytyy kohdata uusi vihollinen, jolla on voimakkaita liittolaisia ympäri maailmaa, ja ulkoisia voimia, jotka muuttavat vanhat ystävät vastustajiksi.

Mainos

Lyhyessä klipissä, joka on nähtävissä yllä, nähdään tarkemmin Donnie Yen Cainena, Bill Skarsgård Markiisin roolissa, Hiroyuki Sanada Shimasuna ja Rina Sawayama Akirana.

Radio-DJ omistaa Johnille kappaleen, joka sattuu olemaan remix Alabama 8:n ”Woke Up This Morning” -kappaleesta eli suositun HBO-draaman The Sopranos tunnuskappaleesta.

Mukana ovat myös Lawrence Fishburne Bowery Kinginä, Lance Reddick Charonina ja Ian McShane Winstonina.

Reevesin on määrä esittää roolinsa uudelleen samassa elokuvauniversumissa tapahtuvassa John Wick -spin-offissa Ballerina, jonka pääosassa nähdään Ana de Armas.

Myös rajoitettu esiosasarja, nimeltään The Continental, on tarkoitus julkaista Prime Videossa joskus tänä vuonna.

John Wick 4 saapuu teattereihin Suomessa 22. maaliskuuta, eli pari päivää ennen Yhdysvaltain ensi-iltaa.

John Wick 5:n tuotanto ei ole vielä alkanut, mutta sellainen on huhujen mukaan tulossa.

Mainos