Uudet Modern Warfare 2 -yksityiskohdat paljastetaan sunnuntaina

Mainos
Activision paljastaa uusia Call of Duty Modern Warfare 2:n yksityiskohtia tänä sunnuntaina.

Twiitissä kerrotaan, että Infinity Wardin kehittäjät jakavat tuoreita tietoja pelistä Call of Duty -liigamestaruuskilpailun aikana 7. elokuuta.

Activision aikoo myös jakaa tapahtuman aikana Call of Duty Modern Warfare 2:n betakoodeja.

Mainos

Voidakseen voittaa koodin pelaajien on katsottava Call of Duty -liigan mestaruuskilpailua.

Jokainen, joka osallistuu fyysisesti Championship-sunnuntaina Galen Centerissä Los Angelesissa, Kaliforniassa, saa myös Modern Warfare 2:n betakoodin.

Activision vahvisti hiljattain, että kaikki Modern Warfare 2:n ennakkotilaukset sisältävät ennenaikaisen pääsyn pelin betaan, joka on saatavilla PlayStation-konsoleilla vähintään viisi päivää aikaisemmin kuin muilla alustoilla.

Julkaisupäivää ei ole ilmoitettu, mutta viime kuussa väitettiin, että Modern Warfare 2:n beta käynnistyy syyskuun puolivälissä.

Call of Duty Modern Warfare 2:n julkaisupäivä on 28. lokakuuta 2022. Warzone 2.0 julkaistaan myös Modern Warfare -universumin jatkeena myöhemmin tänä vuonna.

Pelaajamäärät putosivat

Activision kertoi maanantaina, että sen kuukausittaiset aktiiviset käyttäjät (MAU) laskivat alle 100 miljoonan ensimmäistä kertaa lähes kolmeen vuoteen 30. kesäkuuta päättyneellä toisella vuosineljänneksellä, mikä heijastaa Call of Duty -sarjan alhaisempaa sitoutumista.

MAU-käyttäjiä oli 94 miljoonaa, kun ensimmäisellä neljänneksellä käyttäjiä oli 100 miljoonaa. Sen MAU:t olivat olleet yli 100 miljoonaa vuoden 2019 neljännestä neljänneksestä lähtien, jolloin julkaistiin Call of Duty Mobile, ja olivat korkeimmillaan 150 miljoonaa vuoden 2021 ensimmäisellä neljänneksellä.

Mainos