Mainos
Spider-Man 2:sta on julkaistu kolme uutta ruutukaappausta, jotka esittelevät useita paikkoja, joissa pelaajat pääsevät vierailemaan tulevassa jatko-osassa.

Alla olevat kuvakaappaukset julkaistiin osana New York Timesin artikkelia, jossa keskitytään pelin New Yorkin uudelleenluomiseen.

Kuvissa nähdään Times Square, Coney Island ja Grand Army Plazan kaari Brooklynissa.

Mainos

– Olemme lisänneet Queensin ja Brooklynin tällä kertaa, joten karkeasti ottaen kartan koko on noin kaksi kertaa suurempi kuin edellisissä osissa, Insomniac Gamesin luova johtaja Bryan Intihar kertoi hiljattain Famitsulle.

– Koska nämä kaksi aluetta ovat hieman pienempiä ja asuinalueita, uskon, että ne eroavat Manhattanista. Olemme valmistelleet joitakin odottamattomia tilanteita, joita emme ole tehneet aiemmin, kuten taistelun joella kahden kaupungin välillä, joten toivon, että odotatte niitä innolla.

– Kaupunki on kooltaan kaksinkertainen verrattuna Spider-Man 1:een, Intihar kertoi Washington Postille.

– Kun pelaat Queensissa, siellä on paljon enemmän naapuruston tuntua, pienempiä rakennuksia, minkä vuoksi verkkosiivet toimivat niin hyvin kulkiessasi tuolla alueella, jossa voit heilua matalalla maahan, jos haluat, tai voit liitää läpi.

Chrysler Building, joka oli esillä vuoden 2018 Spider-Manissa, mutta puuttui vuoden 2020 spin-offista Miles Morales, puuttuu myös jatko-osasta, sillä Insomniac ei New York Timesin mukaan onnistunut saamaan tekijänoikeussopimusta rakennuksen uusien omistajien kanssa.

Spider-Man 2:n julkaisupäivä on 20. lokakuuta 2023.

Mainos