Mainos
Isabela Mercedin on määrä olla mukana uudessa Alien-elokuvassa. Deadline kertoo, että lahjakas näyttelijä nähdään elokuvassa aiemmin julkistetun Cailee Spaenyn rinnalla.

Merced aloitti uransa vuonna 2013. Hänen tähän mennessä suurin roolinsa oli vuonna 2022 ilmestyneessä romanttisessa komediaelokuvassa Rosaline, joka perustui Rebecca Serlen vuonna 2012 ilmestyneeseen nuortenromaaniin When You Were Mine, joka puolestaan sai inspiraationsa William Shakespearen Romeo ja Julia -elokuvasta. Elokuvassa Merced näytteli Juliet Capulet’ta.

Hän on myös näytellyt muun muassa elokuvissa Dora and the Lost City of Gold ja Sweet Girl.

Mainos

Näyttelijätär liittyy elokuvaan, joka on salaperäisyyden verhon ympäröimä. Tulevasta Alien-elokuvasta tiedetään vain, että sen ohjaa Fede Álvarez.

Ohjaaja tunnetaan parhaiten Don’t Breathe– ja vuoden 2013 Evil Dead -elokuvista, jotka molemmat saivat ilmestyessään positiivisen vastaanoton kriitikoilta. Muuta kuin tämä ja se, että ikoniset Xenomorphit esiintyvät elokuvassa jälleen kerran, ei tiedetä kovinkaan paljon.

Sen sanotaan olevan ”irrallaan” aiemmista elokuvista. Álvarez on itse ikonisen sarjan fani, ja hän oli esittänyt elokuvaidean Ridely Scottille useita vuosia sitten satunnaisessa keskustelussa. Tämä johti lopulta siihen, että Scott soitti Álvarezille viime vuonna kysyäkseen, olisiko hän yhä kiinnostunut, ja asia sovittiin nopeasti.

Mainos