Uusi Assassin’s Creed Origins -traileri leikittelee hiekalla – kurkkaa se tästä

Mainos

Ubisoft julkisti uuden esittelyvideon Assassin’s Creed Origins -toimintapelistä. Pariminuuttinen ja elokuvamaisen tunnelmallinen video vie yhden aikakauden loppuun ja toisen alkuun.

Assassin’s Creed Origins: Sand Cinematic -esittelyvideon voi katsoa yläpuolella olevasta videotoistimesta.

Mainos

Assassin’s Creed Origins sijoittuu muinaisen Egyptin pyramidien, viimeisten faaraoiden ja antiikin myyttien keskelle. Se on pelisarjan ensimmäinen peli, joka tapahtuu aikaisemmin kuin edeltäjänsä. Peli seuraa Assassiinien veljeskunnan syntyvaiheita. Peli seuraa Egyptin suojelijana toimivaa Bayekia. Veljeskunta syntyy yhden historian suurimpien imperiumien taustalla. Se vie pelaajan elävään maailmaan, jossa käydään eeppisiä taisteluja ja paljastetaan muinaisia ​​salaisuuksia.

Assassin’s Creed Origin tuo pelaajille uusia toimintaroolipelimäisiä elementtejä. Uusi taistelujärjestelmä tarjoaa enemmän taktista vapautta kuin koskaan ennen. Lisäksi pelaaja voi tutkia ja paljastaa muinaisen Egyptin mysteerit omaan tahtiinsa.

Assassin’s Creed Origins ilmestyy sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 27. lokakuuta 2017.

Mainos
Edellinen artikkeliCall of Duty: WWII PC-beta on avoin kaikille tänä viikonloppuna
Seuraava artikkeliVaro! Näissä elokuvissa voit kohdata Samuli Edelmannin kikulin