Uusi Assassin’s Creed Valhalla -video kurkistaa viikinkisoturin kohtaloon

Mainos
Syksyllä julkaistavan Assassin’s Creed Valhalla -pelin päähahmona nähdään Eivor. Uusi traileri avaa pelin tarinaa.

Eivorin seikkailuihin pelaaja pääsee mukaan tulevan syksyn myötä, kun peli julkaistaan sekä nykyiselle pelikonsolisukupolvelle ja tietokoneille että uuden sukupolven pelikonsoleille marraskuun puolivälissä.

Norjasta laajentuneiden sotien ja kasvavan resurssipulan takia uusille maille matkannut viikinkisoturi Eivor on tulevan Assassin’s Creed Valhalla -toimintaseikkailun keskushahmo. Klaaninsa kanssa Englantiin matkaava Eivor löytää uusien vehreiden maiden lisäksi myös näitä hanakasti puolustavia sotureita. Näiden nostama vastarinta jättää Eivorin kahden tulen väliin. Takana on sotien repimä kotimaa Norja ja edessä uusien lupausten täyttämä, mutta jo muiden miehittämä Englanti. Eivorilla on jäljellä vain klaaninsa ja maineensa, joiden puolesta joko menestyä tai kaatua.

Mainos

Assassin’s Creed Valhalla julkaistaan 17. marraskuuta 2020 sekä Xbox One- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Tietokoneille peli julkaistaan Epic Game Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli julkaistaan Stadia- ja UPLAY+-pelitilauspalveluille.

Peli julkaistaan myöhemmin myös uuden sukupolven Xbox Series X- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille. Pelin Xbox One- ja PlayStation 4 -pelien omistajat voivat myöhemmin päivittää pelinsä ilmaiseksi uuden sukupolven pelikonsoleille.

Mainos