Uusi Deadpool & Wolverine -traileri paljastaa Iron-Man-viittauksen

Mainos
Marvel Studiosin uusi Deadpool & Wolverine -traileri on julkaistu, ja se sisältää runsaasti viittauksia ja piilotettuja yksityiskohtia.

Traileri tuo takaisin aiemmista X-Men-elokuvista tuttuja hahmoja ja esittelee uusia Marvel-hahmoja ensimmäistä kertaa live-action -muodossa.

Traileriin on sisällytetty myös Marvel Cinematic Universen viittauksia, kuten jättimäisen Ant-Manin ruumis ja Aliothin esiintyminen. Eräs auto, joka viittaa Iron Maniin, herättää kysymyksiä Deadpool & Wolverine -elokuvan laajemmasta juonesta. Auto saattaa kuulua eri aikajanan Tony Starkille, ja sen esiintyminen viittaa siihen, että kokonainen aikajana on karsittu ja sen jäänteet ovat päätyneet hylättyyn maailmaan.

Mainos

Shawn Levyn ohjaama elokuva tähdittää Ryan Reynoldsin Wade Wilsonina, alias Deadpoolina, ja Hugh Jackmanin Wolverinena. Emma Corrin tekee ensiesiintymisensä Cassandra Novana, ja mukana ovat myös Morena Baccarin Vanessa-roolissa, Rob Delaney Peterinä, Leslie Uggams Blind Alina, Karan Soni Dopinerina ja Matthew Macfadyen Paradoxina.

Tuottajina toimivat Kevin Feige, Ryan Reynolds, Shawn Levy ja Lauren Shuler Donner.

Deadpool & Wolverine saa Suomen ensi-iltansa 24. heinäkuuta, pari päivää ennen Yhdysvaltain enskaria.

Mainos