Mainos
Vaikka Radio Silence -elokuvakollektiivin tulevasta Escape From New York -elokuvasta ei tiedetä kovinkaan paljon, ryhmä on vahvistanut, että kyseessä on ”requel” – ainakin alkuvaiheessa.

”Requel” on lyhenne sanoista ”sequel” ja ”remake”, ja se viittaa elokuvaan, joka yhdistää sekä jatko-osan että uusintaversion ominaisuuksia.

Comicbook.com-sivustolle puhuessaan Matt Bettinelli-Olpin ja Tyler Gillett – kaksi kolmasosaa kollektiivista – paljastivat, että tuleva elokuva ei ole vielä täysin valmis, mutta on ”requel” sellaisenaan.

Mainos

– Ei ole mitään keinoa tehdä remakea siitä, koska alkuperäinen on niin upea. Yritämme siis lainata siitä sitä, mitä rakastamme, ja keksiä uuden tavan koota paketti.

Heidän viimeisimmät kommenttinsa Entertainment Weeklyssä toistavat sen, mitä he sanoivat viime vuoden lopulla, jolloin he vahvistivat, että elokuva ei olisi lainkaan remake ja että elokuva on yksinkertaisesti ”yksi niistä tapauksista, joita ei voi” tehdä uudelleen, ja kutsuivat alkuperäistä elokuvaa ”koskemattomaksi”.

Alkuperäinen John Carpenterin klassikko vuodelta 1981 sijoittui tulevaisuuteen (silloin vielä kaukaiseen ja maagiseen vuoteen 1997), jossa Manhattan oli muutettu saaren kokoiseksi huipputurvavankilaksi. Kun Yhdysvaltain presidentti syöksyy rappeutuvaan kaupunkiin, Kurt Russellin esittämä lainsuojaton pakotetaan matkustamaan sinne pelastamaan hänet.

Mainos