Uusi God of War Ragnarök -video esittelee hahmojen ja olentojen luomisen

Mainos
Sony on julkaissut kolmannen osan yhdeksänosaisesta God of War Ragnarök -videosarjasta kulissien takaa.

Kun ensimmäinen video keskittyi pelin tarinan muotoiluun ja toinen pelin taisteluun ja vihollisiin, kolmas video käsittelee olentojen ja hahmojen suunnitteluprosessia.

Yllä näkyvässä videossa Ragnarökin taiteellinen johtaja Raf Grassetti, hahmojen tekninen taiteilija Marisa Kaupert, vanhempi hahmotaiteilija Angela Rico ja johtava hahmokonseptitaiteilija Dela Longfish kertovat näkemyksiään.

Mainos

Vaikka vuoden 2018 God of War sisälsi kuusi yhdeksästä norjalaisen mytologian valtakunnasta, Ragnarök antaa pelaajien vierailla niissä kaikissa, ja uudessa videossa keskitytään erityisesti Svartalfheimin asukkaisiin, joka on kääpiöiden maa ja Huldran veljesten, Brokin ja Sindrin koti.

– Yksi asia, jota toivomme jokaisen valtakunnan hahmojen kanssa. Haluamme, että se tuntuu uskottavalta ja että siellä on laaja maailma, ei ole se, että siellä on vain vihollisia, jotka ovat siellä tappamassa sinua, Longfish sanoi.

– Haluamme muistuttaa, että on olemassa muutakin kuin se, mitä pelaat. Haluamme, että fanit tuntevat, että he voivat palata ja todella vierailla noilla alueilla ja haluavat mennä tutkimaan niitä.

God of War Ragnarökin julkaisupäivä on 9. marraskuuta, mutta peliä myydään tiettävästi joissakin jälleenmyyjissä etuajassa, mikä on johtanut merkittäviin tarinaspoilereihin verkossa.

Mainos