Mainos
Grand Theft Auto 6:n mahdollinen vuoto saattaa paljastaa odotetun avoimen maailman pelin paljastus- ja julkaisupäiväsuunnitelmat, mutta fanien on ehdottomasti suhtauduttava näihin väitteisiin suurella varauksella.

Grand Theft Auto 6:lla ei ole tällä hetkellä julkaisupäivää, ja itse asiassa peliä ei ole vielä esitelty yleisölle missään virallisessa muodossa. Rockstar Games on vahvistanut, että Grand Theft Auto 6 on kehitteillä, mutta ei ole antanut pelistä lisätietoja.

Vaikka Rockstar ei ole vielä antanut lisätietoja Grand Theft Auto 6:sta, Take-Twon toimitusjohtaja Strauss Zelnick on vihjannut, milloin fanit voivat odottaa peliä. Zelnick on useaan otteeseen vihjannut, että Rockstarin emoyhtiö Take-Twon tilivuodesta 25 tulee massiivinen. Vaikka tämä ei suinkaan ole suoranainen vahvistus, näyttää se kuitenkin viittaavan siihen, että Grand Theft Auto 6:n julkaisupäivä sijoittuu jonnekin huhtikuun 2024 ja maaliskuun 2025 välille.

Mainos

Se vaikuttaa realistiselta mahdollisuudelta, mutta sillä välin verkossa on liikkunut uusi ilmeinen ”vuoto”, joka voisi antaa faneille lisää yksityiskohtia, mikäli se on totta.

Strauss Zelnickin vuotaneeksi väitetyn äänimuistion mukaan toimitusjohtaja näyttäisi toteavan, että Grand Theft Auto 6 paljastetaan lokakuussa 2023 ja peli julkaistaan lokakuussa 2024. On kuitenkin hyvä syy uskoa, että tämä Zelnickin vuotanut äänimuistio on väärennös.

Monet ovat syyttäneet, että äänileike on tekoälyn tuottama, ja huomauttaneet, että Zelnick lausuu roomalaisen numeron ”VI” ”vee-eye” eikä ”six”. Tämän lisäksi Zelnickin ei olisi kovin järkevää puhua tästä tiedosta äänitteessä esitetyllä tavalla.

Jotkut ovat tulkinneet väärin lokakuun 23. ja 24. päivän väitteitä ja uskovat, että ääniklippi viittaa siihen, että Grand Theft Auto 6:n julkistus tapahtuu 23. lokakuuta ja peli julkaistaan 24. lokakuuta tänä vuonna, vaikka tarkoitus – olipa ääni sitten aito tai ei – on selvästi se, että peli julkistettaisiin lokakuussa 2023 ja julkaisu tapahtuisi lokakuussa 2024.

Äänite on jo poistettu verkosta, mutta on mahdollista, että tämä on osa huijausta, jolla fanit saadaan uskomaan, että vuoto on laillinen.

Onneksi GTA-fanien ei tarvitse odottaa kauaa saadakseen selville, onko uusimmissa väitteissä perää. Jos vuoto on totta, Grand Theft Auto 6:n paljastus tapahtuu ensi kuussa. Jos vuoto on väärennös, kannattaa odottaa todellista julkistusta aivan rauhassa ja keskittyä syksyn muiden megapelien pelaamiseen.

Mainos