Mainos

Odotettu uusi Iron Sky -elokuva, Iron Sky The Coming Race, saapuu Suomessa valkokankaille ensi helmikuussa.

SF Studios ja Iron Sky Universe ovat allekirjoittaneet pohjoismaisen levityssopimuksen ja samalla elokuvan maailmanensi-ilta on lyöty lukkoon ystävänpäivälle 14.2.2018.

Elokuvasta on ensi-iltapäivän vahvistumisen kunniaksi julkaistu tänään ensimmäinen juliste ja uusi still-kuva.

Mainos

– Olen erittäin otettu SF Studioiden sitoutumisesta elokuvaamme ja odotankin seuraavaa ystävänpäivää kuin kuuta taivaalta. Tulevasta retkestä maapallon keskipisteeseen olisi ylpeä itse Jules Verne, kommentoi elokuvan tuottaja Tero Kaukomaa.

Ohjaaja Timo Vuorensola on helpottunut ensi-iltapäivämäärän lukitsemisesta.

– Tätä elokuvaa on hiottu vuosikaudet, ja olen siihen todella tyytyväinen. Vihdoin voi huokaista helpotuksesta, nyt kun ensi-iltapäivä jo häämöttää.

Iron Sky The Coming Race on kuunatsitrilogian toinen osa. Ensimmäinen, Iron Sky (2012), esitteli kuun pimeällä puolella lymynneet natsit sekä tahattoman tarkkaan nykypäivää ennustaneen maailmanpoliittisesti räjähdysalttiin tilanteen. Iron Sky The Coming Race sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, vuoteen 2043, jossa kuuhun majoittuneet ihmiskunnan rippeet etsivät selviytymistaistelussaan apua ontosta maapallon keskipisteestä. Pikimustalla huumorilla ryyditetty toimintaseikkailu aukaisee historiaa ennakkoluulottomasti ja esittelee vaihtoehtoisen luomistarinan.

Timo Vuorensolan ohjaaman ja Dalan Mussonin käsikirjoittaman elokuvan pääosissa nähdään Lara Rossi (Crossing Lines), Vladimir Burlakov (Deutchland 83) ja Udo Kier (Blade, Armageddon).  Elokuvan budjetti on 17 miljoonaa euroa.

Iron Sky The Coming Racen ensimmäinen virallinen traileri näkee päivänvalon 26.4. Suomessa elokuvateattereissa, jossa se pyörähtää kansainvälisenä Alien-päivänä Alien-elokuvan erikoisnäytösten edessä. Nettiin teaser laskeutuu vapun jälkeen.

Mainos