Uusi Jurassic World -teaseri paljastaa leffan tarinan pohja-ajatuksen olevan suoraan Jurassic Park 3:sta?

Jurassic World: Kaatunut valtakunta sai tarinaa uuden, jännittävästi avaavan trailerin. Trailerilla (yllä) nähdään ja kuullaan, että dinosaurukset ovat elokuvassa tekemässä invaasiota maapallolla ja ihmiskunta on sen ainut este.

Tarina kuulostaa hyvin tutulta. Tämähän kerrottiin jo Jurassic Park 3:ssa. On toki selvää, että Jurassic World -elokuvat kertovat tarinansa uusille sukupolville, jotka eivät välttämättä ole nähdeet alkuperäistä trilogiaa. Derek Connollyn ja Colin Trevorrowin kirjoittama tarina eroaa tietenkin myös ympäristönsä ansiosta:

On kulunut kolme vuotta siitä, kun teemapuisto ja luksuslomakohde Jurassic World tuhoutui dinosaurusten päästyä valloilleen. Isla Nublar on hylätty ja hävityksestä selviytyneet dinosaurukset elävät villeinä viidakoissa.

Kun saaren uinuva tulivuori alkaa näyttää elonmerkkejä, Owen (Chris Pratt) ja Claire (Bryce Dallas Howard) aloittavat kampanjan, jonka tarkoituksena on pelastaa dinosaurukset uuden sukupuuton uhalta. Owen halua löytää Bluen, raptorilaumansa johtajan, joka on kadonnut saaren uumeniin. Claire taas on löytänyt kutsumuksensa näiden olentojen pelastamisesta. Kun retkikunta saapuu saarelle ja tulivuori alkaa sylkeä laavaa, paljastuu salaliitto, joka saattaa viedä koko planeettamme esihistorialliseen mittaluokkaan nousevan tuhon partaalle.

Elokuva saa ensi-iltansa 8. kesäkuuta.