Uusi koostevideo näyttää, miten haastavat harjoitusohjelmat Top Gun: Maverick -elokuvan tuotannossa olivat

Mainos
Jotta Top Gun: Maverick olisi mahdollisimman uskottava, oli näyttelijöiden käytävä merijalkaväen oikeat treeniohjelmat ja koulutukset läpi.

Ainakin pintapuoleisesti, mutta pintapuoleinenkin treeni on varsin vaativaa. Etenkin meripelastautuminen vedenalaisesta ilma-aluksesta ja G-voimien kestäminen.

Yllä olevalla koostevideolla nähdään, miten näyttelijät pääsivät kokeilemaan kovia treeniohjelmia ja oppimaan oikeita asioita F-18 Super Hornet -hävittäjistä.

Mainos

Elokuvan synopsis:

Yli 30 vuotta laivaston hävittäjälentäjänä palvellut Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) tunnetaan huimapäisenä koelentäjänä, joka yrittää kaikin keinoin välttää aktiiviuran päättävän ylennyksen. Kun Maverick määrätään kouluttamaan Top Gun -kokelaita ainutlaatuiseen erikoistehtävään, hän tapaa luutnantti Bradley “Rooster” Bradshaw’n (Miles Teller), joka on Maverickin edesmenneen ystävän, tutkaupseeri  Nick “Goose” Bradshaw’n poika.

Epävarman tulevaisuuden ja menneisyyden haamujen piinaama Maverick joutuu kohtaamaan pahimmat pelkonsa tehtävässä, joka vaatii siihen osallistuvilta lentäjiltä suunnattomia uhrauksia.

Top Gun Maverick saa Suomen ensi-iltansa 26. toukokuuta.

Mainos
Edellinen artikkeliAquaman-tähti Jason Momoa on mahdollisesti mukana Minecraft-elokuvassa
Seuraava artikkeliUncharted-ohjaaja työstää nyt seuraavaa Star Wars -peliä