Mainos
Suicide Squad -ohjaaja James Gunn on julkaissut uuden kuvan tulevasta DC Extended Universe -tapauksesta.

Instagramissa jaetussa valokuvassa lukee “Squad Undercover in Corto Maltese: Ratcatcher 2, The Thinker, Bloodsport, & Polka Dot Man in The Suicide Squad“.

Kuvatekstin viimeinen osa viittaa Daniela Melchiorin, Peter Capaldin, Idris Elban ja David Dastmalchianin esittämiin hahmoihin. Corto Maltese on kuvitteellinen saari DC-universumista. Tähän on viitattu muutamissa DC-tarinoissa, kuten Frank Millerin Batman: The Dark Knight Returns ja CW-sarjassa Arrow.

Mainos

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön James Gunn (@jamesgunn) jakama julkaisu

Elokuva saa ensi-iltansa kesällä niin valkokankailla kuin HBO Max -suoratoistopalvelussakin.

Suomenkielinen synopsis näyttää seuraavalta:

Tervetuloa helvettiin—toisin sanoen Belle Reven vankilaan, missä henki on höllemmessä kuin missään muualla koko Amerikanmaalla. Missä pidetään pahimpia superroistoja ja missä ollaan valmiita tekemään mitä vain, jotta pääsisi pois—jopa liittymään supersalaiseen, superhämärään ryhmään nimeltä Task Force X. Ja mikä on päivän itsetuhoinen tehtävä? Kerää kokoon joukko vankeja, mukaan lukien Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin ja kaikkien lempisekopää Harley Quinn. Anna heille raskas aseistus ja pudota heidät (kirjaimellisesti) Corto Maltesen syrjäiselle, vihollisia kuhisevalle saarelle. Halki viidakon, joka vilisee sotaisia vastustajia ja sissijoukkoja, ryhmä taivaltaa kohti tuhoamistehtäväänsä. Matkalla heitä kurissa yrittää pitää vain eversti Rick Flag… sekä Amanda Wallerin tekniikkavelhot, jotka antavat jatkuvasti ohjeita korvanappeihin. Ja kuten aina, yksikin väärä liike tietää kuolemaa (tuli se sitten vastustajan, toverin tai Wallerin itsensä toimesta). Jos joku haluaa lyödä vetoa, fiksuinta lienee veikata heitä vastaan—kaikkia heitä.

Mainos
Edellinen artikkeliSimulaatiomöhkäle Microsoft Flight Simulator vie nyt puolet vähemmän kiintolevytilaa
Seuraava artikkeliZack Snyderin Army of the Dead kiertää virtuaalitodellisuustapahtumana Jenkkejä