Mainos
Electronic Artsin kerrotaan valmistautuvan paljastamaan seuraavan Need for Speed -pelin tällä viikolla.

Näin kertoo Giant Bombin toimittaja Jeff Grubb, joka esitti väitteen podcastissa viime viikolla.

– Mitä olen kuullut viime aikoina, viimeisen noin viikon aikana, on, että Need for Speed Unboundin pitäisi tulla julkistetuksi ensi viikolla ja sitten sen pitäisi vielä ilmestyä tänä vuonna, eli joulukuussa, Grubb huumaili.

Mainos

Twitter-käyttäjä kysyi maanantaina, voivatko he vahvistaa väitteet, joiden mukaan uusi Need for Speed -peli julkistetaan tällä viikolla, mutta EA:n viralliset sosiaaliset kanavat eivät juurikaan hillinneet spekulaatioita.

Need for Speed -tili vastasi viestiin ”silmät”-hymiöllä, jota käytetään usein kiinnittämään huomiota johonkin asiaan.

EA:n ajopelistudio Codemasters vastasi sitten seuraavasti: ”Ilmoita Need for Sp…. oh.”

EA vahvisti toukokuussa, että seuraava Need for Speed -peli julkaistaan vuoden 2022 neljännellä neljänneksellä.

Pelin kerrotaan sijoittuvan fiktiiviseen versioon Chicagosta nimeltä Lake Shore City ja sisältävän fotorealistisen taidetyylin, johon on sekoitettu anime-elementtejä.

Elokuussa näytti vuotaneen nimikkeen lyhyt peliklippi, jossa auto törmää yrittäessään hypätä esteen läpi.

 

EA ilmoitti helmikuussa 2020, että se oli siirtänyt Need for Speedin kehitystehtävät takaisin Criterion Gamesille, koska se suunnitteli Ghost Gamesin uudelleenjärjestelyä, joka teki neljä edellistä osaa.

Brittiläinen Criterion tunnetaan parhaiten Burnout-sarjasta, ja se on kehittänyt myös kaksi aiempaa ja parhaimpina pidettyä Need for Speed -peliä: Hot Pursuitin vuodelta 2010 ja Most Wantedin vuodelta 2012. Se osallistui myös vuoden 2013 Need for Speed Rivalsin kehittämiseen.

Codemastersin Cheshire-tiimi, joka oli Dirt 5:n takana, integroitiin Criterioniin aiemmin tänä vuonna ”luomaan Need for Speedin tulevaisuutta”.

Mainos