Uusi rahanlouhintabugi tuo Gran Turismo Sportiin rajattomasti kahisevaa – ohjevideo

Mainos
Pelaatko Gran Turismo Sportia tyhjätaskuna, eikä oma autotalli kasva kuin pelin tarjoamista lahjusautoista? Ei hätää, pelistä löytyy bugi, jonka ansiosta omaa pelilompakkoa voi turvottaa oman ajankäytön sallimissa rajoissa.

Yllä oleva ohjevideo opastaa, miten bugia hyödynnetään.

Pääpiirteittään ohjeet menevät näin:

  • Osta Mazda Roadster S, jotta voit tuunata sitä.
  • Valitse Custom Race
  • Valitse radaksi Nürburgringin Nordschleife 24 h -rata (mikäli olet saanut avattua sen)
  • Aseta vaikeustaso mahdottomaksi: ota vastustajaluokaksi Gr. 1, poista avusteet ja aseta oma lähtöruutu viimeiseksi. Kilpailun voittosumma on 141 000 Cr. – jos kisan ajaa törmäämättä mihinkään, on voittosumma yli 200 000 Cr. Kisaa ei kuitenkaan ajeta loppuun rehellisin keinoin.
  • Ennen kisaa, mene auton tuunausvalikkoon. Tuhlaa Mileage-pisteitäsi sen verran, että saat (videolta poiketen) auton tasolle 3. Säädä auton asetukset videon ohjeen mukaiseksi. Tämä tekee auton kääntösäteestä mahdollisimman suuren.
  • Aloita kisa ja pakita varikolle varovasti, nokka hieman nurmikkoa kohden. Kun auto drive -aktivoituu, ajaa auto pois varikkoalueelta, jolloin bugi käynnistyy ja peli luulee, että pelaaja on viimeisellä kierroksella. Tämän jälkeen ajetaan maaliin ja pomitaan rahat.

Metodi voidaan toistaa niin monta kertaa kuin halutaan. Se saattaa kuitenkin epäonnistua auto drive -tekoälyn vuoksi monta kertaa, joten kärsivällisyys on valttia.

Mainos